Geknipt voor een relaxmomentje

0
2848
Masters Hairdesign - Geknipt voor een relaxmomentje

‘Masters Hairdesign is al ruim 40 jaar een begrip in Bussum’, vermeldt zij op haar homepage. ‘We gebruiken de nieuwste kniptechnieken voor het beste resultaat. Wij werken in de salon op afspraak, maar u kunt ook altijd binnen lopen om geholpen te worden.’ De redactie van Gooi- en Vechtstreek Living nam een kijkje.

“Oprechte interesse en aandacht staan bij ons voorop, zodat wij aan alle persoonlijke wensen van onze klanten kunnen voldoen”, steekt Lotte Stomphorst van wal. Zij vormt dagelijks samen met haar vader Charles en een charmante en deskundige medewerkster de drie-eenheid in het vak van het knippen, kappen en communicatie. “De grote kracht is dat onze klantenkring elk jaar toeneemt. Dat komt niet alleen door onze kwaliteit of aantrekkelijke prijs, er is ook voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Bovendien zijn we via het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Het treinstation ligt hier op nog 15 wandelminuten afstand vandaan. Maar daar blijft het niet bij. Ook de gezelligheid is belangrijk, evenals het bieden van een luisterend oor. We beheersen voorts alle technieken en volgen de laatste trends, zodat we maatwerk kunnen leveren voor elke klant. En over technieken gesproken. Wij vertegenwoordigen het kwaliteitsmerk KMS dat geworteld zit in het mondiale kappersvak. Van al deze kapperszaken zijn 18 stylisten geselecteerd die op mondiaal niveau samenwerken om elkaars vakkennis te delen”, vertelt Lotte.

Masters Hairdesign - Geknipt voor een relaxmomentje

NIEUWSTE TECHNIEKEN

“Van tijd tot tijd reis ik met deze groep naar buitenlandse metropolen om de nieuwste knip- en kaptechnieken te leren. Kortgeleden ben in Berlijn geweest. Tijdens de vele reizen ben ik een van de stylisten die modellen kapt voor fotoreportages in modebladen en andere magazines. Dat is een eer, maar ik leer er ook veel van elke reis weer. De verworven techniek komt ons weer goed van pas bij het modelknippen voor mannen en vrouwen, alsmede kinderen. Maar ook het laten verven van het haar, een kleurspoeling, permanentje of highlights behoren tot de dagelijkse routine.”

Masters Hairdesign - Geknipt voor een relaxmomentje

ELKE DAG IS ANDERS

Op een doordeweekse werkdag zijn hier doorlopend de stoelen bezet met klanten. Iedere klant heeft weer een ander verhaal. Communicatie met de klant is en blijft een van de aantrekkelijkheden van het kappersvak, weet haar vader Charles die bijna een halve eeuw geleden met de kapperszaak is gestart. “We weten inmiddels na 40 jaar van alle onderwerpen een heel klein beetje. Maar het belangrijkste is dat we goed luisteren naar de klantwensen. Dankzij de vakbekwaamheid van de drie-eenheid is te allen tijde een goed product gegarandeerd voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we veel aanloop, ook van nieuwe klanten. We zijn immers geknipt voor een relaxmomentje en dat betekent dat we op zoek zijn naar twee stylisten die ons willen en kunnen versterken. Behalve een gezellig team kunnen we de nieuwe medewerkster weer nieuwe mondiale technieken leren.”

Masters Hairdesign - Geknipt voor een relaxmomentje

Masters Hairdesign
Havenstraat 37 A, Bussum
T. 035-6980469
www.mastershairdesign.nl