WIJ ZIJN PUUR SPORTIEF!

0
3056
Wij zijn Puur Sportief

Puur Sportief is een exclusieve gym boetiek in Capelle aan de IJssel. Puur Sportief richt zich op het behalen en behouden van een gezonde en fitte levensstijl. Hierin ligt de focus op training, voeding en coaching. Het bieden van hoge kwaliteit en het behalen van positieve resultaten zijn belangrijke waardes. Dat is ook beloond, want deze gym is onlangs bekroond tot het eerste Miha Bodytec Quality center in de Benelux. Een erkenning om trots op te zijn!

Bij Puur Sportief voelen sporters zich snel op hun gemak. De gym heeft een intieme uitstraling en een sfeervolle moderne inrichting. Er zijn verschillende trainingsruimtes die zijn ingericht met luxe kracht- en cardio apparatuur. Volgens oprichtster Anoek Boonstoppel (40 jaar) staat Puur Sportief garant voor een goede service, hoge kwaliteit en een persoonlijk advies op maat. “Elke klant wordt voorafgaand uitgenodigd voor een intakegesprek en trainingsassessment met een personal coach. Hierin worden een aantal onderwerpen doorgenomen, zoals een eventuele (sport)blessure, een beperking of een medisch aandachtspunt. Er wordt een nulmeting gehouden waarbij de belastbaarheid wordt getest. Dit is en blijft de basis gedurende het gehele trainingstraject. Vervolgens wordt er een persoonlijk programma opgesteld waarbij er rekening wordt gehouden met de doelstelling, maar ook met de fysieke en mentale belastbaarheid van de klant. Puur Sportief gaat nog een stapje verder, want bij ons wordt de totale ‘lifestyle’ onder de loep genomen. Een aanpak waarmee je resultaat behaalt, maar ook weet te behouden en dat is net zo belangrijk. Wij doen er alles aan om iemand te helpen, maar zijn straight en verwachten wel hetzelfde commitment terug”, vertelt Anoek.

Wij zijn Puur Sportief

AANBOD

Puur Sportief is gespecialiseerd in personal training, small group personal training, groepstraining, medical fitness en Miha Bodytec (EMS-training). Sinds kort kun je er ook terecht in de Open Gym om vrij te trainen. Je wordt professioneel begeleid door ervaren trainers. De trainers zijn op hoog niveau gekwalificeerd en gaan met regelmaat aan de studie. Deze kennis wordt maar al te graag in de gym overgebracht. Speciaal voor de leden ligt er standaard een flesje water klaar en een handdoek die je kunt gebruiken. Bij het weggaan wordt er een verse proteïne shake gemaakt.

Wij zijn Puur Sportief

PERSONAL TRAINING

Personal training (1-op-1) is opgebouwd uit een breed aanbod aan oefeningen en trainingsmethoden. Het is een combinatie van optimale begeleiding en ondersteuning waarin het doel centraal staat. De focus ligt vooral op de juiste uitvoering van de oefening. Er wordt ook goed gekeken naar het bewegingspatroon en naar onder- en overactiviteit van bepaalde spieren. Kortom, houding en techniek zijn ‘overall’ ontzettend belangrijk. Het volgen van personal training is misschien niet voor iedereen haalbaar. Wie liever traint in een kleine groep kan aansluiten in de Small Group Personal Training. Dit is een afgeleide vorm van personal training waarin je traint in een groep van maximaal 4 personen. Op deze manier geniet je wel van de voordelen van het trainen met een personal trainer en zijn de kosten aantrekkelijker.

Wij zijn Puur Sportief

OPEN GYM

Sinds kort kun je terecht in de Open Gym. Een manier van trainen die laagdrempelig en toegankelijk is voor iedereen. Onbeperkt vrij trainen wanneer het jou het beste uitkomt en dat maakt deze vorm flexibel. Er zijn maximaal 8 sporters per uur aanwezig, dus het is er nooit te druk. Er loopt een coach rond voor eventuele uitleg en begeleiding. Daarnaast is er ruimte om met regelmaat te wegen en te evalueren, zodat de voortgangsregistratie kan worden gemonitord. De coach blijft ook online beschikbaar buiten trainingstijden, dus de betrokkenheid vanuit Puur Sportief gaat ver!

Wij zijn Puur Sportief

VOEDING

Puur Sportief besteedt veel aandacht aan de pijler voeding. Een gezonde levensstijl is van groot belang, want dit gaat hand-in-hand met de sportieve doelstelling. Een gezond voedingspatroon heeft immers een positieve invloed op het gewenste lichaamsgewicht. Daarnaast ook op het verkrijgen van meer spieropbouw, een betere conditie en een fitter en energieker lichaam. Kortom, de algehele vitaliteit. De voedingscoaches geven advies en begeleiding wat is afgestemd op de gewenste doelstelling. Dit wordt onder andere verwerkt in een persoonlijk voedingsplan!

Bij oprichtster Anoek lopen voeding en sporten als een rode draad door haar leven. Als voormalig model weet zij als geen ander hoe belangrijk een gezond voedingspatroon is. Dat heeft zij hardleers moeten ondervinden, maar heeft haar ook het nodige gebracht. Na een heftig auto-ongeluk werd ze tijdens haar revalidatie een sportoholic met een passie voor voeding.

“Ik heb een opleiding tot voedingsdeskundige, personal trainer en medical fitness gevolgd om andere mensen te kunnen adviseren en te begeleiden. En met Puur Sportief heb ik die visie kunnen waarmaken”, vertelt Anoek.

Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn, is wat je doet.

COACHING

Dit wordt gezien als het laatste puzzelstukje op weg naar de doelstelling. Waarom? Iedereen kan bepaalde voornemens en plannen hebben, maar door coaching wordt ervoor gezorgd dat je blijft vasthouden aan deze plannen. Vooral wanneer het even tegen zit of moeilijk wordt. Je werkt hierin ‘samen’ aan het behalen van resultaat. Met de juiste focus en mindset en een flinke dosis doorzettingsvermogen kom je écht heel ver. Motiveren, inspireren én stimuleren! Tijdens de trainingen, maar ook daarbuiten. Een gezonde levensstijl moet immers ook buiten de trainingen worden volgehouden.

Wij zijn Puur Sportief

MIHA BODYTEC

Puur Sportief biedt EMS-training (Electro Muscle Stimulation) met de trainingsmaterialen van het kwaliteitsmerk Miha Bodytec. Miha bodytec is een effectieve en intensieve manier van trainen en geschikt voor een brede doelgroep. Of je nu een beginnende sporter, een ervaren sporter of juist herstellende bent van een blessure of operatie. Met deze techniek train je al je spiergroepen in slechts 20 minuten. Een full body workout met vele voordelen zoals meer spiergroei, meer krachttoename, verhoging van de vetverbranding, vermindering van het vetpercentage, gewichtsverlies, cellulitis vermindering, een strakker lichaam en een hogere energiehuishouding.

Puur Sportief heeft een unieke samenwerking met Miha Bodytec Benelux en is onlangs bekroond tot het eerste Miha Bodytec Quality Center in de Benelux. De trainingen zijn van hoog niveau en kwaliteit. Puur Sportief beschikt over een geregistreerd kwaliteitskeurmerk voor de consument. Dit keurmerk geeft aan dat er wordt gewerkt conform de voorschriften en regels van de SAFETY FIRST-richtlijnen van Miha Bodytec.

Kennismakingsactie!
Volg nu 4 trainingen Miha Bodytec voor slechts € 49,00 per persoon en maak kennis met deze bijzondere trainingstechniek. Stuur een mail naar info@puursportief.nl en maak een afspraak voor de eerste training. Voelen = geloven!

Wij zijn Puur Sportief

BACK IN SHAPE!

Wil je in 2019 jouw levensstijl een ‘boost’ geven en vooral strakker, fitter en energieker worden? Begin januari start Puur Sportief met het programma Back in Shape. Een 12-weken programma waarin de focus ligt op training, voeding en coaching. Wil je meer weten? Neem contact op voor de verdere invulling.

Puur Sportief
Hoofdweg 176, Capelle aan den IJssel
T. 06-15413853
www.puursportief.nl

Fotografie: Guido Pijper