Stijlvol wonen

0
3203
Home Design - Stijlvol wonen

Bij Home Design vindt u meubels van topkwaliteit voor alle ruimtes in uw woning. De collectie bestaat uit moderne, traditionele en klassieke meubels en accessoires voor in uw woning. Laat u inspireren in de showroom in Bunschoten-Spakenburg of maak een afspraak voor een gratis en persoonlijk interieuradvies.

Volgens Marralda Beukers van Home Design uit Bunschoten-Spakenburg is een interieur een gevoel en passie. “Een huis moet echter bovenal leefbaar zijn en niet een klinische showroom worden. Daarbij zijn natuurlijke materialen en het mixen van stylen van belang voor een geslaagd interieur”, legt Marralda uit. “Uw woning of werkplek is immers dé plek waar u zich thuis moet voelen.” Marralda en haar collega’s helpen u graag om uw eigen woonstijl te ontdekken. “Onze interieur adviseurs ontwerpen in de stijl die bij u past, van modern tot tijdloos, van landelijk tot strak.” U kunt geheel vrijblijvend binnenlopen voor inspiratie in deze unieke woonwinkel in Midden-Nederland.

Home Design - Stijlvol wonen

WOW-EFFECT

Vijftien jaar geleden is Marralda gestart met Home Design, maar ook daarvoor had ze al veel affiniteit met interieurinrichting en styling. “Ik kocht praktisch elk woonblad dat ik maar kon vinden. En niet alleen in Nederland, maar ook op vakanties in het buitenland.” Toen haar kinderen oud genoeg waren, besloot ze om de stap naar een eigen bedrijf te zetten. En wat begon als een kleinschalig project is inmiddels uitgegroeid tot een grote, sfeervolle interieurzaak met een regionale functie met klanten in binnen- en buitenland. Marralda is erg blij met deze ontwikkeling. “Nu kan ik echt laten zien wat ik doe en een ‘wow-effect’ bij mijn klanten creëren. En ik merk steeds weer dat eerlijk advies zeer welkom is. Wat het voor mij echter zo leuk maakt, zijn die inspirerende contacten met mijn klanten, die kunnen genieten van een fijn thuisgevoel en die ik mag helpen in een wereld van veel keus”, legt Marralda uit. Marralda krijgt dan ook regelmatig van klanten te horen dat zij ‘sfeer verkoopt’, En daar gaat haar stylinghart sneller van kloppen. “Want dat is precies wat ik met Home Design voor ogen had toen ik startte.”

Home Design - Stijlvol wonen

SHOWROOM

In de showroom van circa 2000 m2 treft u in schitterende stijlkamers tal van interieurideeën aan. Een bank die lekker zit én perfect past bij uw interieur. Een fijne tafel om aan te dineren met familie en vrienden. Of juist de ideale eetkamerbank om aan de tafel te schuiven? “We gaan mee met de trend, maar volgen niet de massa. Zo hebben wij niet alleen een grote collectie die uit voorraad leverbaar is, maar we onderscheiden ons vooral op het gebied van betaalbaar maatwerk van bijvoorbeeld tafels, banken, verlichting en keukens. Alles is mogelijk qua uitvoering en afmetingen. Maar om het echt te ervaren moet je gewoon langskomen”, zegt Marralda met een brede glimlach.

Home Design - Stijlvol wonen

Home Design Stijlvol Wonen
Zuidwenk 19 A/B, Bunschoten-Spakenburg
T. 033-2995184
Facebook: @homedesignstijlvolwonen
www.homedesignstijlvolwonen.nl

Fotografie: Nico Brons