Bekijk uw badkamer eens door een andere bril!

0
2851
Sanitair- & Tegelhandel Van den Hoek

Sanitair & Tegelhandel Van den Hoek is al ruim 40 jaar het juiste adres voor betaalbare luxe badkamers en tegels in uw regio. Een team van enthousiaste en bovenal vakkundige adviseurs staat u met raad en daad terzijde, zodat u de badkamer van uw dromen kunt realiseren. Ervaar nu zelf in Virtual Reality uw nieuwe droombadkamer bij deze sanitair- en tegelspecialist.

Meer dan veertig jaar geleden begon Sanitair & Tegelhandel Van den Hoek met de levering van tegels in de regio Amersfoort. Inmiddels is het assortiment tegels sterk uitgebreid en heeft het bedrijf een uitstekende naam in de wijde omgeving opgebouwd. “Als je naar een tegel voor de badkamer of woonkamer op zoek bent, dan moet je zeker een bezoek aan ons brengen”, aldus eigenaar Elbert van der Horst die sinds 2008 aan het roer staat. “Wij hebben namelijk een assortiment van meer dan 500 wand- en vloertegels die zowel binnen als ook buiten zijn te gebruiken. Daarmee zijn wij een van de grootste leveranciers van tegels in Midden-Nederland.”

‘OUT OF THE BOX’

Sanitair- & Tegelhandel Van den HoekOmdat de vraag naar steeds grotere tegels door de jaren heen sterk is toegenomen, heeft Elbert daar in zijn tegelshowroom rekening mee gehouden. In het centrale gedeelte van de showroom zijn de traditionele paneellades vervangen door XXL-versies waar u de tegels op een oppervlakte van 240 bij 120 centimeter kunt bewonderen. Hiermee heeft Elbert de grootste ladekasten voor tegels van Nederland. “Je kunt er niet alleen die heel grote formaten in presenteren, maar ook verschillende tegels – bijvoorbeeld in formaat 60×60 cm of 60×120 cm – naast elkaar leggen. Op die manier krijgt de klant een nog beter beeld van de uitstraling van het geheel. De consument wil een tegel namelijk nog altijd kunnen zien en voelen.” Maar dat is nog niet alles. Daarnaast heeft Elbert een digitale presentatiewand waar u elke tegel op ware grootte kunt bekijken in het door u gewenste patroon en kleur. En wilt u zich eerst thuis oriënteren, dan kunt u gebruik maken van de online applicatie op de website. U kunt hier tevens een QR-code aanmaken en tijdens uw bezoek aan de showroom in Amersfoort de tegels op ware grootte bekijken op de digitale presentatiewand.

BADKAMERSPECIALIST

Sanitair- & Tegelhandel Van den HoekSanitair & Tegelhandel Van den Hoek is daarnaast een badkamerspecialist die verder gaat waar andere bedrijven stoppen. In het assortiment zitten enkel A-merken, vooral van Italiaanse fabrieken. “Ons team bestaat uit enthousiaste mensen die het kopen van een badkamer tot een heuse beleving maken. Wij hebben geen ‘mes-op-tafel’ mentaliteit, maar proberen de klant met raad en daad terzijde te staan zodat deze zijn of haar droombadkamer kan realiseren.” Onderwerpen als ‘hoeveel gebruikers?’ en ‘wie gaat de badkamer gebruiken?’, komen tijdens het adviesgesprek uitvoerig ter sprake. “Op deze manier kunnen we een advies op maat geven. Met ons 3D-tekenprogramma visualiseren wij uw wensen tot een passend badkamerontwerp. Het ontwerp van de badkamer kan eventueel via e-mail naar u verstuurd worden waardoor u thuis uw badkamer in 3D kunt bekijken. Via ons uitgebreide en ervaren installateurskanaal is ook de installatie van uw badkamer in vertrouwde handen.” Nieuw bij Van den Hoek is de mogelijkheid om met een Virtual Reality bril door uw nieuwe badkamer te lopen. “Dit maakt het nog echter dan je badkamer in 3D op een monitor te bekijken”, zegt Elbert trots.

BADKAMERTRENDS

Sanitair- & Tegelhandel Van den HoekDe ontwikkelingen op badkamergebied volgen elkaar volgens Elbert snel op. “Betonlook is momenteel zeer populair, maar is minder praktisch dan grote tegels. Zo is een betonnen afwerking minder duurzaam en bovendien minder goed bestand tegen water. Als tegenbeweging op de grote tegels, zie je overigens dat kleine decoratietegels weer mogen. Ik heb een paar weken geleden een showroomopstelling met zulke tegels opgebouwd en prompt verkocht ik de zaterdag erop een groot aantal vierkante meters. Zien is kopen blijkt maar weer. Verder zie je dat er ondanks de traditioneel kleine badkamers meer vraag komt naar vrijstaande baden. Qua kleuren voeren de verschillende wittinten de boventoon. Vooral matwit is zeer populair, maar ook zwart zie je nog altijd vaak terugkomen. Ook de afwerking wordt steeds belangrijker, want de badkamer wordt – ondanks het feit dat het een privéruimte is waar gasten normaal gesproken niet komen – steeds meer als statussymbool gezien.” In de showroom treffen we ruim 70 opstellingen aan in diverse stijlen en met alle bekende merken.

INTERESSE?

Sanitair- & Tegelhandel Van den HoekZowel voor de complete badkamer als de levering van alleen sanitair, tegels en accessoires bent u bij Sanitair & Tegelhandel Van den Hoek op het juiste adres. Professioneel advies en kwaliteitsproducten tegen eerlijke prijzen. Kom vrijblijvend naar de showroom voor uw nieuwe badkamer of tegelvloer.

Sanitair- & Tegelhandel Van den Hoek
Magnesiumweg 13, Amersfoort
T. 033-4944929
www.hoekbadkamers.nl

Fotografie: Nico Brons