LIKE STEEL

0
3310
Glass Inside Gouda - LIKE STEEL

Het Like Steel concept van Glass Inside Gouda, u ook bekend als Glas XL, geeft een nieuwe en populaire mogelijkheid aan interieurglas. Deuren en wanden omkleed met een stoere en robuuste stalen uitstraling. Het perfecte alternatief voor het stalen kozijn. Deze vriendelijk geprijsde like steel omkadering van Glass Inside kent zoveel mogelijkheden.

TERUG VAN WEGGEWEEST

Glass Inside raakte geïnspireerd door de stalen kozijnen uit de jaren 60. Stalen kozijnen kennen een lange geschiedenis. Tot aan halverwege de jaren 60 waren ze niet weg te denken uit een woning. De kozijnen waren sterker, gingen aanzienlijk langer mee en vroegen minder onderhoud dan de, toen ook veel gebruikte, houten kozijnen. Met de opkomst van aluminium en kunststof kozijnen waren stalen kozijnen een tijdje ‘out of the picture’, maar inmiddels zijn deze unieke kozijnen, met hun robuuste uiterlijk, weer helemaal terug van weggeweest.

GLAS ALS DRAGER

Glass Inside Gouda - LIKE STEELEen stalen kozijn is fraai, maar ook prijzig door de hoge productie en afwerk kosten van het staal. Voorwaarde is bovendien dat de deur voldoende stijf is. Glass Inside bedacht daarom het Like Steel concept. Door veiligheidsglas te omkleden met gecoate aluminium profielen creëerden wij een geweldige nieuwe mogelijkheid met interieurglas! Meestal wordt een zwarte coating gebruikt, maar ook andere RAL kleuren kunnen worden gebruikt. Een bijkomend voordeel, is dat beide kanten van de deur gelijk zijn aan elkaar.

EIGEN ONTWERP

Glass Inside Gouda - LIKE STEELDe omkadering ligt dus vast, maar u bepaalt de verdeling van de Like Steel profielen. Ontwerp zo uw eigen industriële pendeldeur, wand of … tja, zegt u het maar! Er is zoveel mogelijk. Denk bijvoorbeeld ook eens aan het omkaderen van balustrades, trappen en badkamerglas. Wij horen graag uw creatieve ideeën en wensen. Onze interieurglas specialisten staan voor u klaar. Maak uw interieur echt af met de Like Steel producten van Glass Inside Gouda! Bezoek de showroom van maandag tot en met vrijdag 08:00 tot 17:00 uur en zaterdagochtend op afspraak.

Glass Inside Gouda
Oostpolderweg 1, Moordrecht
T. 0182-375502
info@glasxl.nl