Avonturen in de sneeuw

0
3181
B&B Adventures - Avonturen in de sneeuw

Vanaf begin december tot aan het einde van maart is Fins Lapland 100% sneeuwzeker. In de wintermaanden verandert Lapland namelijk in een sprookjesachtig paradijs. Het landschap van de uitgestrekte bossen en de vele bevroren meren en rivieren wordt in de winter bedekt met een dikke laag sneeuw. De temperaturen dalen er soms wel tot -30 graden!

BELEEF EEN ZORGELOZE WITTE WINTERVAKANTIE

B&B Adventures - Avonturen in de sneeuwHet prachtige dorpje Äkäslompolo is de basis van B&B Adventures vanwaar Bram en Bea onvergetelijke avontuurlijke witte wintervakanties aanbieden in de maanden december, januari, februari en maart. Het dorp ligt op slechts 50 kilometer van de luchthaven Kittila. In de wintermaanden zijn er rechtstreekse vluchten vanaf onder andere Amsterdam, Dusseldorf en Brussel. Maar ook via Helsinki zijn er dagelijks vluchten naar dit witte winterse paradijs. Deze bestemming staat niet alleen bekend om de talloze standaard wintersportmogelijkheden zoals skiën en langlaufen. Ook kunt u het Noorderlicht bewonderen en ’s nachts de duizenden sterren aan de hemel tellen. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden zoals diverse sneeuwscooter safari’s of een husky safari door de besneeuwde bossen. En wat dacht u van een bezoek aan een rendierenfarm, een ijsvissafari, sneeuwschoenwandelingen, paardrijden en nog veel meer.

BELEEF HET ZELF IN LAPLAND

B&B Adventures - Avonturen in de sneeuwBram en Bea zijn twee enthousiaste avonturiers, die houden van sportieve uitdagingen. Na een 9-tal jaren een eigen bedrijf te hebben gehad in de zeilcharter business hebben zij het roer omgegooid en zijn in 2017 naar het hoge noorden verhuisd. Fins Lapland staat bij Bram en Bea al tientallen jaren op nummer 1 als het gaat om sportieve wintervakanties die net even anders zijn dan een standaard wintervakantie. “De afgelopen winters hebben wij al vele mensen verrast met de mogelijkheden die wij bieden.“ Bram en Bea kennen Äkäslompolo op hun duimpje. Ze zijn al jaren bekend met de lokale bevolking en de Finse gebruiken. Hierdoor zijn zij in staat om iedereen een onvergetelijke droomvakantie aan te bieden. Bram en Bea zijn ook altijd zelf aanwezig, spreken uw taal en doen er echt alles aan om dromen uit te laten komen. Laat u verrassen, kom naar Fins Lapland en beleef het zelf!

UW AVONTUUR

B&B Adventures - Avonturen in de sneeuwBegin vandaag nog met het samenstellen van uw droomavontuur in het sprookjesachtige Lapland. Stel uw ultieme avontuur samen. Of u nu een volledig verzorgde reis wil boeken of enkel een paar losse activiteiten het kan allemaal.

B&B Adventures
Kullankaivajanlenkki 8, Äkäslompolo
T. 06-23726377 / 06-83577071
www.b-b-adventures.nl