Iedereen een betaalbare keuken

0
3229
LWI Keukenvisie - Iedereen een betaalbare keuken

Bent u op zoek naar een bijzondere keuken? Op maat gemaakt en perfect passend bij wie u bent? Dan bent u bij LWI Keukenvisie uit Bergschenhoek aan het juiste adres. Met een uitgebreide vakkennis, jarenlange ervaring in de branche en een klantgerichte werkwijze begeleidt eigenaar Leendert Witter u op weg naar uw droomkeuken, eerlijk geprijsd en van Duitse kwaliteit.

LWI Keukenvisie - Iedereen een betaalbare keukenNa jarenlange ervaring in de meubel- en keukenbranche besloot Leendert Witter zijn hart te volgen. “Ik liep al een poosje rond met het idee om in de gemeente Lansingerland een keukenspeciaalzaak te openen, maar kon de juiste locatie maar niet vinden. Ik wilde namelijk enerzijds actief zijn in de regio waar ik zelf woon en anderzijds niet op een ongezellig industrieterrein zitten. Toen het echtpaar Van der Burg van Binnenste Buiten echter besloot hun winkel aan de Julianalaan in Bergschenhoek te sluiten, kwam alles in een stroomversnelling terecht.” Na een hectische voorbereidingsperiode gingen eind december 2017 de deuren van LWI Keukenvisie voor het eerst open. Als ‘local hero’ heeft Leendert inmiddels een zeer goede naam opgebouwd en weten vele inwoners van Lansingerland en omstreken de showroom te vinden. Voor een gezellig bakje koffie of om hun toekomstige droomkeuken uit te zoeken.

OPEN EN EERLIJK

LWI Keukenvisie - Iedereen een betaalbare keukenHet pand aan de Julianalaan beschikt over veel ruimte en licht en is omgebouwd tot een sfeervol inspiratiecentrum met prachtige keukenopstellingen. “In onze showroom staan elf inspirerende keukenopstellingen. Hiermee kunnen we circa 90% van de mogelijkheden laten zien en alles leveren. En dat is precies wat ik wil. Mensen kunnen ontvangen in een inspirerende omgeving en ze tonen hoe mooi hun toekomstige droomkeuken kan zijn. Daarbij verkoop ik alleen wat ik zelf begrijp. Dit komt omdat de klant vaak wensen heeft die technisch niet kunnen en ik ze daarvoor een kwalitatief beter alternatief adviseer zodat de klant nog meer plezier heeft van zijn keuken. Daarnaast zijn wij open en eerlijk in ons prijsbeleid. Alle prijzen staan bij de producten, dus er komen achteraf geen ongevraagde of ongewilde verrassingen voorbij.”

DUITSE KWALITEIT

LWI Keukenvisie - Iedereen een betaalbare keuken“Onze keukens zijn van Duits fabricaat en worden allemaal op maat gemaakt en door ervaren monteurs geplaatst. We luisteren naar de wensen van de klant en maken vervolgens een plan op maat, zodat de klant in 3D een beeld krijgt van zijn of haar keuken er uit komt te zien. Daarbij heeft de klant een ruime keuze uit materialen en apparatuur. Aanrechten van kunststof tot graniet en alles wat daar tussen zit. Maar ook verschillende handgrepen, kleuren, deuren en fronten. De keuze is groot en de mogelijkheden zijn legio.” Bovendien krijgt u op alle keukens en apparatuur maar liefst vijf jaar garantie. Het motto van deze sympathieke speciaalzaak is dan ook ‘een betaalbare keuken’ voor iedereen.

LWI Keukenvisie
Julianalaan 73 A, Bergschenhoek
T. 010-2108918
www.lwikeukenvisie.nl

Fotografie: Maybelline Koense, e.a.