Last van haaruitval of dunner wordend haar?

0
2903
Haarinstituut Nederland - Last van haaruitval of dunner wordend haar?

Wij schrikken bijna allemaal bij haaruitval of dunner wordend haar. Maar vrijwel iedereen krijgt daarmee te maken. Maar is het blijvend of tijdelijk? En kunt u er zelf wat aan doen? De oorzaken van haaruitval zijn bijvoorbeeld stress, medicatie, een haarziekte of het is genetisch bepaald. Het is belangrijk advies in te winnen, bij de huisarts, kapper, misschien dermatoloog of bij ons, Haarinstituut Nederland in Bussum.

BEHANDELING VAN HAARUITVAL MET PRODUCTEN EN ADVIES

U kunt direct contact met ons opnemen als u last heeft van haaruitval of andere haarproblemen. Wij ontwerpen niet alleen maat-haarwerken. Wij behandelen ook haaruitval. Met haarproducten, supplementen en adviezen.

CAMOUFLAGE VAN DUNNER WORDEND HAAR EN KALE PLEKKEN

Als producten onvoldoende zijn, maken wij een haarwerk voor u. Dat hoeft geen pruik te zijn. Dat kan ook een haarstuk zijn dat aan uw eigen haar vastgemaakt wordt, waardoor uw haar er voller uitziet. Het haarwerk past precies bij u en is van de beste kwaliteit.

WEER MET OPGEHEVEN HOOFD IN HET LEVEN STAAN

Na meer dan 25 jaar kunnen wij met recht zeggen dat wij u de beste oplossing kunnen bieden. Geen dikke haardos, dat is niet realistisch. Maar wel een kapsel waarbij u zich op uw gemak voelt en waarmee u zich zelfverzekerd vertoont. U gaat met opgeheven hoofd de deur uit.

LEZERSAANBIEDING

Wilt u uw haar en hoofdhuid eens verwennen? Boek dan een speciale SPA TREATMENT, een unieke wellness behandeling voor uw haar en hoofdhuid. Nu voor de speciale Living prijs: € 75,-. Aanbieding geldig tot 15 september 2018

Haarinstituut Nederland
Olmenlaan 44, Bussum
T. 035-6913469
www.haarwerk.nl

Fotografie: Esther Quelle