Tips voor behandeling van haaruitval bij mannen en vrouwen

0
2880
Haarinstituut Nederland - Tips voor behandeling van haaruitval bij mannen en vrouwen

1. Gezond leven is de eerste stap
Gezond zijn van lichaam en geest is het beste uitgangspunt. Eet gezond en gevarieerd. Pak stress aan. Zorg voor voldoende slaap, beweging en ontspanning. Uw haar vaart er wel bij.

2. Gezonde hoofdhuid, gezond haar
Een gezonde hoofdhuid met goede doorbloeding is essentieel. Masseer uw hoofdhuid regelmatig. Wees voorzichtig met föhn, stijltang, krultang, haarproducten en haarverf.

3. Externe factoren en medicijngebruik
Medicijngebruik, schildklierproblemen, een operatie, zwangerschap of andere externe factoren zijn van invloed. Als uw lichaam weer gezond is, zal over het algemeen ook de haargroei weer gezond worden.

4. Genetisch bepaald haarverlies vertragen
Haarverlies en een terugtrekkende haargrens, bij mannen én vrouwen, kan genetisch bepaald zijn. Erfelijke haaruitval is niet te verhelpen, wel enigszins te vertragen als u vroeg begint met behandeling.

5. Behandeling haaruitval door chemotherapie
Haarverlies door chemotherapie gaat snel en met veel haren tegelijk. Na de chemotherapie groeit uw haar meestal weer aan. In de tussentijd wilt u natuurlijk een oplossing. Wij adviseren u graag in volstrekte privacy.

6. Haaruitval door haarziekten
Diverse haarziekten kunnen haaruitval veroorzaken. U kunt hierover meer lezen op onze website www.haarwerk.nl. Wij helpen u met haarproducten en haarwerken.

7. Andere haarproblemen
Kale plekken door bijvoorbeeld brandwonden of een operatie komen ook voor. Niet altijd komt de haargroei weer op gang, omdat de hoofdhuid te beschadigd is. Daarvoor maken wij haarstukjes die niet van het eigen haar te onderscheiden zijn. Wij zetten het vast in het omringende haar en uw kale plek is volledig gecamoufleerd.

LEZERSAANBIEDING

Haarinstituut Nederland - Tips voor behandeling van haaruitval bij mannen en vrouwenWilt u uw haar en hoofdhuid eens verwennen? Boek dan een speciale SPA TREATMENT, een unieke wellness behandeling voor uw haar en hoofdhuid. Nu voor de speciale Living prijs: € 75,-. Aanbieding geldig tot 15 september 2018

Haarinstituut Nederland
Olmenlaan 44, Bussum
T. 035-6913469
www.haarwerk.nl

Fotografie: Esther Quelle