Life-lijn ontzorgt en maakt van een nieuw huis weer uw thuis

0
2831
Life-lijn ontzorgt en maakt van een nieuw huis weer uw thuis

Gaat u verhuizen, maar kan of wilt u de zaken rondom de verhuizing niet zelf regelen? Dan biedt een verhuismanager uitkomst! U ziet steeds vaker dat mensen geen kinderen of mantelzorgers hebben om hen te helpen met verhuizen. Of dat ze anderen niet tot last willen zijn. Moet u in dergelijke situaties de verhuizing dan helemaal alleen doen, vragen wij aan Marjolijn van Herk van Life-lijn? “Zeker niet”, benadrukt Marjolijn. “Een verhuismanager kan u ondersteunen. Verhuizen is namelijk meer dan spullen van A naar B brengen. Verhuizen gaat vaak gepaard met allerlei emoties en herinneringen. Dat maakt het ingrijpend. Daarbij is er – hoe u het went of keert – gewoon heel veel werk te doen. Van de adreswijzigingen schrijven, spullen inpakken en uitpakken, abonnementen oversluiten tot het inrichten van de nieuwe woning. En dan blijft er ook nog een woning achter waar vaak nog veel aan moet worden gedaan. Plus wat te doen met de spullen waar afscheid van genomen kan worden?” Marjolijn is de drijvende kracht achter Life-lijn. “Ik neem zaken rondom een verhuizing uit handen. Als verhuismanager speel ik een belangrijke rol om deze periode zo rustig en georganiseerd mogelijk te laten verlopen. Er komt zoveel kijken bij verhuizen, vaak kom je daar pas achter als de stress al is toegeslagen”, aldus Marjolijn. “Afhankelijk wat er in uw situatie nodig is, inventariseer ik de werkzaamheden en zet ik de lijnen uit. Ik neem contact op met instanties en bedrijven en zorg dat het project spoedig zal verlopen. Voor de niet langer bruikbare spullen zorg ik dat een goed adres wordt gevonden. Dit gaat uiteraard altijd in overleg.”

Life-lijn ontzorgt en maakt van een nieuw huis weer uw thuisEr zijn diverse situaties waarbij u een verhuismanager kan inhuren:

  • Is er hulp nodig bij het organiseren van uw eigen verhuizing of van iemand anders?
  • Wilt u de kinderen of mantelzorgers niet tot last zijn bij een verhuizing?
  • Is er hulp nodig bij het opruimen of verkopen van spullen?
  • Zijn er aanpassingen nodig om langer in uw eigen huis te blijven wonen?
  • Gaat u kleiner wonen en is er hulp nodig om keuzes te maken in wat mee kan en wat niet?
  • Blijft u met een huis achter omdat iemand is overleden?

Life-lijn werkt voor iedereen die hulp nodig heeft bij opruimen, wonen en verhuizen. Maak daarom nu kennis met Marjolijn en maak samen met haar een feestje van uw verhuizing.

www.LIFE-LIJN.nl