Gezond slapen begint bij Truste

0
3071
Truste Slaapcomfort - Gezond slapen begint bij Truste

Lekker slapen zorgt ervoor dat u de volgende ochtend weer fris en uitgerust opstaat. Bovendien zorgt een goede nachtrust ervoor dat u de dag erna beter in uw vel zit en meer aankunt dan wanneer u slecht slaapt. Een goede nachtrust begint dan ook bij Truste Slaapcomfort, al ruim 15 jaar de beddenspecialist uit Amersfoort.

De hoogste kwaliteit, vakkundig advies en tevreden klanten. Dat zijn de kernwaarden van Truste Slaapcomfort uit Amersfoort. “Wij zien graag dat klanten tevreden onze showroom verlaten om vervolgens minstens zo tevreden – en natuurlijk goed uitgerust – terug te komen”, vertelt Fred van der Veer. Truste Slaapcomfort is uw betrouwbare partner bij het kiezen van een geschikt bed, matras, beddengoed en slaapkamermeubilair. “Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen door middel van een eerlijk en deskundig advies. Daarom vindt u bij ons alle topmerken onder één dak.”

ALLE TOPMERKEN ONDER ÉÉN DAK

Als beddenspecialist weet Fred hoe belangrijk het is dat u slaapt op een kwalitatief goed slaapsysteem. Deze visie vindt u dan ook terug in de showroom van ruim 1.500 m2 waar u topmerken van veelal Nederlands fabricaat aantreft. Elk met zijn eigen specifieke slaapvoordelen, waardoor u altijd slaagt. Ervaar de voordelen van onder meer Kuperus, Vispring, Avek, Pullman, Eastborn en natuurlijk Carpe Diem. Topmerken met de hoogste kwaliteit waarbij u jarenlang plezier van heeft en waarbij natuurlijke materialen centraal staan.

CARPE DIEM

Truste Slaapcomfort - Gezond slapen begint bij TrusteCarpe Diem is een Zweeds topmerk dat boxsprings, boxspringcombinaties en verstelbare bedden van absolute topkwaliteit vervaardigt. “Dit merk wordt gedreven door passie en gedegen kennis voor uw welverdiende nachtrust. Carpe Diem bedden en boxsprings zijn handgemaakte kwaliteitsbedden met een exclusief design. Voor maximaal comfort en een optimale ondersteuning”, aldus Fred. “Het gepatenteerde Carpe Diem slaapsysteem zorgt ervoor dat de bedden een uniek design hebben en optimaal slaapcomfort bieden.” Carpe Diem bedden vormen volgens Fred het optimale alternatief voor mensen die hun slaapcomfort willen verbeteren. De hoge kwaliteit wordt behaald door de jarenlange ervaring en onderzoek en de passie voor het ontwikkelen van het comfort en de drukontlastende eigenschappen van bedden. Uit meerdere tests blijkt dat Carpe Diem door het gebruik nieuwe technieken een langere levensduur en een grotere duurzaamheid heeft.

ECHT VAKMANSCHAP

Truste Slaapcomfort - Gezond slapen begint bij TrusteIeder component van een Carpe Diem bed wordt gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit: frames van Zweedse dennenboom, bolsters van katoen en wol en matrassen gevoerd met Talalay-latex, wol en katoen. Bovendien dragen alle bedden het Scandinavische milieulabel ‘Swan’. Dit betekent dat dat de bedden voldoen aan de vereisten van Swan voor milieu-invloeden gedurende de levensduur van het bed. Al het hout dat voor een Carpe Diem bed gebruikt wordt, komt uit milieuvriendelijke bossen, niet uit kwetsbare bossen. Alles wordt met zorg geselecteerd voor Carpe Diem Beds, zodat u iedere dag in de beste conditie aan uw dag kunt beginnen.

MEER WETEN?

Truste Slaapcomfort - Gezond slapen begint bij TrusteIeder Carpe Diem bed en boxspring zorgt voor een unieke nachtrust. Het is een droombed voor mensen die de focus op het eigen welzijn leggen. Alles in combinatie met een stijlvol, voornaam en elegant ontwerp. Voel het verschil. Ervaar de luxe van echt slapen van Carpe Diem. Maak een afspraak of kom langs bij Truste Slaapcomfort, de grootste Carpe Diem Store van Nederland!

Truste Slaapcomfort
Brabantsestraat 2, Amersfoort
T. 033-4767797
www.truste.nl

Fotografie: Nico Brons, Carpe Diem