Wij maken het persoonlijk

0
3091
KLAY Schuifdeurkasten - Wij maken het persoonlijk

Klay Schuifdeurkasten bestaat inmiddels 20 jaar. Eigenaar Hans Klay blikt terug naar hoe hij begon. “Ik kom uit de interieurbouwwereld en meubelmakerij en besloot 20 jaar geleden voor me zelf te beginnen. Het werd een combi van interieurbouw en schuifdeurkasten, waar ik destijds ook bewust voor gekozen heb. Aan de ene kant de zakelijke markt, aan de andere kant de particulieren.” Want juist die particulieren wilde Hans ook van dienst zijn.

Na een aantal jaren werden de twee zaken gesplitst, maar nog altijd wordt de werkplaats gedeeld en is er een samenhang tussen de twee bedrijven. “Ook bedrijven maken gebruik van schuifdeurkasten en de particulier heeft inmiddels ook het maatwerk ontdekt op het gebied van de meubelmakerij.” In vroegere jaren was het heel gebruikelijk om als particulier naar de lokale meubelmaker te gaan en daar je meubels te laten maken. Tegenwoordig zijn er woonboulevards en doe-het-zelf zaken en is de meubelmakerij een vergeten beroep. “We krijgen wel eens de vraag of we ook een tafel kunnen maken”, vertelt Hans om aan te geven dat het bij een grote groep niet meer bekend is wat het vak van meubelmaker inhoudt. Om mensen de meubelmakerij opnieuw te laten ontdekken hebben Hans en zijn team een keer een open dag gehouden, waar enorm veel animo voor was. Zo veel, dat ze er aan lopen te denken om die open dag nog een keer te organiseren. U hoeft uw bezoek dan niet te beperken tot de showroom, maar kunt ook een kijkje nemen in de werkplaats waar de meubels en de schuifdeurkasten op maat worden gemaakt. “We werken met het materiaal dat de klant uitkiest. Uiteraard geven wij advies maar de klant bepaalt uiteindelijk was hij wil. En tegenwoordig zie je gelukkig steeds meer dat er gekozen wordt voor kwaliteit en dat het best iets mag kosten.”

VERTROUWEN

Het belangrijkste is volgens Hans dat de klant vertrouwen heeft in de kennis van Hans en zijn team. “Je koopt iets wat je niet ziet; de kast of het meubelstuk moet immers nog gemaakt worden. Wij proberen daarom met behulp van een 3D-tekening een indruk te geven hoe iets er uit komt te zien.” Met een schuifdeurkast van Klay kiest u voor volledig maatwerk. Niet alleen kunt u zo optimaal gebruik maken van de ruimte, de kast wordt ook naar uw specifieke wensen ingedeeld. De een wil nu eenmaal meer hangruimte dan de andere en ook als de kast niet als kledingkast gebruikt wordt, kunt u een gewenste indeling vinden in de vele mogelijkheden die er zijn. Zo zijn er maar liefst 40 kleuren lakglas en 100 kleuren en verschillende dessins voor de panelen. Zelfs een fotoprint op de deuren behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u samen met het team uw droomkast ontwerpen.

Stap eens binnen in de showroom op de woonboulevard in Spijkenisse of de Mandemakersstraat in Hoogvliet en bekijk zelf de vele mogelijkheden die er zijn. Ook kunt u informatie vinden op www.klay-interieurbouw.nl of op www.schuifdeurkastenopmaat.nl.

KLAY Schuifdeurkasten
Mandenmakerstraat 31 A, Hoogvliet
Lucebertstraat 42, Spijkenisse
T. 0181-657567
www.schuifdeurkastenopmaat.nl