Bijzondere tuinen

0
3129
Blok Hoveniers - Bijzondere tuinen

Leo en Peter Blok zijn de eigenaren van het gerenommeerde hoveniersbedrijf Blok Hoveniers. Voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers verzorgen ze tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Hun vakmanschap, inlevingsvermogen en persoonlijke benadering vertalen zich feilloos in een origineel tuinontwerp. Realistisch, waarbij je toekomstige droomtuin direct tot de verbeelding spreekt. BLOK HOVENIERS, al ruim 25 jaar tuinspecialist in hart en nieren.

Als erkend hovenier zijn ze trots om tuinen te ontwerpen en deze te realiseren. Bij elke aanvraag voor een grote of een kleine tuin wordt er eerst een tuinontwerp gemaakt. Nadat de tuin is ingemeten worden in een overzichtsplattegrond alle wensen en adviezen samengesmolten tot één ontwerp. Deze tekening is eventueel ook in 3D zichtbaar zodat je als het ware in je toekomstige tuin alvast kunt rondlopen.

ONTZORGEN

Naast tuinontwerp en tuinaanleg is tuinonderhoud een tak van sport die Blok Hoveniers goed beheerst. Met de herfst voor de deur worden er weer volop najaarsbeurten ingepland. Snoeien, gazononderhoud, aanpassen van beplantingen, een greep uit de werkzaamheden waar het najaar zich uitstekend voor leent. Blok Hoveniers neemt alle tuinzorgen graag uit handen.

VISITEKAARTJE

Voor bedrijven is de tuin rondom het bedrijfspand een visitekaartje. Voor potentiele klanten is het mede bepalend voor een eerste indruk en bestaande klanten worden bevestigd in ideeën over kwaliteit en zorg. Blok Hoveniers heeft de afgelopen 25 jaar menig bedrijfstuin gerealiseerd. Een project waar ze nog steeds trots op zijn is de tuin van het Leontienhuis in Zevenhuizen (een initiatief van oud-wielrenster Leontien van Moorsel). Twee jaar geleden heeft Blok Hoveniers met behulp van andere sponsoren en vrijwilligers een geweldige tuin gecreëerd en als kroon op dit mooie initiatief kwam Koningin Maxima het Leontienhuis openen.

SIGNATUUR

De signatuur van Blok Hoveniers heeft onbegrensde mogelijkheden en is stijlvol, eigentijds, realistisch en past perfect bij de wensen en het budget van elke opdrachtgever. Een tuin van Blok Hoveniers is stijlvol van nature en helemaal in balans. Dit zorgt natuurlijk voor jarenlang plezier!

Blok Hoveniers
Hoofdweg Noord 49, Nieuwerkerk ad IJssel
T. 0180-319949
www.blokhoveniers.nl