De meest transparante makelaar van Nederland

0
2960
Van der Panne Makelaars - De meest transparante makelaar van Nederland

Van der Panne Woning- & Bedrijfsmakelaardij is een onderscheidend en fris makelaarskantoor dat met regelmaat trendsetter is binnen de markt op het gebied van kwaliteit, transparantie, interactie en klanttevredenheid. Onder de bevlogen leiding van Hans van der Panne worden woorden omgezet in daden en vindt het team het vanzelfsprekend om gebruik te maken van hightech mogelijkheden en Social Media om woningen en bedrijfspanden optimaal te presenteren. “Wij stropen de mouwen op en gaan verder waar andere partijen stoppen”, aldus Hans. De afgelopen jaren heeft deze werkwijze zijn vruchten afgegeven getuige onder meer de nominaties voor Woningmakelaar van het Jaar Award (2015 & 2016) en de vele positieve reviews op onder meer Funda.

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

“Wij willen ons continu blijven onderscheiden”, legt Hans uit. “Zo zijn wij op dit moment druk met het oppakken van virtual reality in de makelaardij. In 2006 waren wij al actief met videoclips met voice-over. Hierna lanceerden wij de interactieve plattegrondtekeningen en aansluitend waren we trendsetter op het gebied van het toepassen van de 360 graden fotografie. Wij zijn het enige kantoor in de regio met een eigen Woonmagazine. En dat alles tegen een concurrerend courtage.” Daarnaast heeft het innovatieve kantoor recent een eigen App laten ontwikkelen waarin u het complete aanbod van woningen en bedrijfspanden kunt terugvinden. Deze App is gratis te downloaden via de AppStore en / of Google Play.

TRANSPARANTIE TROEF

Rode draad in alle activiteiten van het kantoor is transparantie. “Wij zijn het meest transparante makelaarskantoor van Nederland”, benadrukt Hans. “In het door ons ontwikkelde makelaars-volg-systeem kunt u realtime en overal ter wereld uw dossier inzien. Een prachtige tool waardoor u optimaal van de voortgang van uw duurzame bezit op de hoogte wordt gehouden. Van gemaakte afspraken tot telefoonnotities en samenvattingen van bezichtingen.”

NIEUWBOUW: ESSE ZOOM

Zuidereiland wordt de eerste buurt in Esse Zoom, bestaande uit 18 rijwoningen, 3 vrijstaande woningen, 8 twee-onder-één kapwoningen en 4 herenhuizen. Wonen op een heus eiland omringd door water en liggend in het groen. Esse Zoom wordt de nieuwste woonwijk aan de westkant van Nieuwerkerk aan den IJssel. Een wijk met waterrijke overgangen naar open landschap en groene ruimtes om elkaar te ontmoeten. Hier is het ontspannen wonen, met rust en ruimte om je heen. De verschillende kleinschalige woonbuurten hebben ieder hun unieke sfeer. En door de grote verscheidenheid aan woningen, is hier voor ieder wat wils. Zo kun je écht groeien in Esse Zoom!

NESSELANDE ‘BUSINESS LOFT’

Op bedrijvenpark Nesselande wordt een uniek verzamelcomplex met vijftien zelfstandige en bijzondere units variërend in grootte van 126 tot 135 m² (BVO) ontwikkeld waarbij u als ondernemer de volledige vrijheid heeft om de ruimte naar eigen inzicht in te delen. De units zijn tevens geschikt voor kleinschalige productiebedrijven. De mogelijkheid bestaat om in de vide een extra verdiepingsvloer te plaatsen, zodat er een kantoor of opslagruimte op de eerste verdieping gecreëerd kan worden. Er is bovendien voldoende parkeergelegenheid voor de deur en u heeft toegang tot het gemeenschappelijke binnenterrein door middel van een elektronisch bedienbaar hekwerk.

MEER WETEN?

Wilt u ondersteuning bij de verkoop van uw huis of bent u op zoek naar uw droomhuis in deze regio? Neem dan contact op met het enthousiaste team voor een betrokken en deskundig advies gedurende het gehele traject.

Van der Panne Woning- & Bedrijfsmakelaardij
Dorpsstraat 9, Nieuwerkerk aan den IJssel
T. 0180-332222
www.vdpanne.nl

Fotografie: Marc de Jong