6x Lommerrijk: Dé locatie voor uw feest en bedrijfsuitje aan het water!

0
2996
Lommerrijk - 6x Lommerrijk: Dé locatie voor uw feest en bedrijfsuitje aan het water!

Zoekt u een unieke locatie voor uw feest, bruiloft, vergadering of uitje? Een locatie waar u en uw gasten warm onthaald worden? Waar u in alle rust kunt vergaderen, in een sfeervolle ambiance en met een uitstekende verzorging? Dan bent u van harte welkom bij Lommerrijk! Een feest in Lommerrijk is namelijk een feest op een prachtige plek. Lommerrijk ligt aan de Bergse Plas in Rotterdam-Hillegersberg. De directe ligging aan het water zorgt voor een ontspannen sfeer. Dat is een unieke ervaring in de drukke metropool Rotterdam! Lommerrijk is bovendien zeer goed bereikbaar op slechts 5 autominuten van de snelweg en een ruim eigen parkeerterrein, waar u gratis kunt parkeren. Onze redacteur ging op bezoek en stelde een top 6 van activiteiten samen die zeker de moeite waard zijn.

1. HET VERHAAL VAN…

Maar ook voor bedrijfsfeesten biedt Lommerrijk leuke uitjes. Nu weet ik dat het nog lang geen kerst is (toch zag ik al kerstspullen in de winkels liggen), maar een persoonlijke ‘Christmas Carol’ onder de kastanjebomen aan het water van de Bergse Plas is een mooie gelegenheid om het jaar af te sluiten. Het is koud, maar het kampvuur, de glühwein en de warme dekens houden uw gasten zeker warm! Een perfect moment om samen met uw medewerkers terug te blikken op het afgelopen jaar. Daarna is het tijd om het verleden achter u te laten om te proosten om het heden en een ongetwijfeld mooie toekomst. U laat de kou en de natuur achter zich en geniet in één van de warme ruimtes van Lommerrijk met een fantastisch uitzicht over de plas van een feestelijk dinerbuffet. Tijdens die 3-uurs arrangement zijn bovendien alle drankjes (binnenlands gedistilleerd) inbegrepen. Vanaf € 49,50 per persoon (minimaal 20 personen).
lommerrijk.nl/hetverhaalvan

2. EXPEDITIE ROBINSON

Voor de mannen en vrouwen onder ons die van meer actie houden, is het Expeditie Robinson uitje echt een aanrader en misschien wel het spannendste uitje van Rotterdam. Denk aan ontberingen, tegenslagen, sluwheid en overleven en je hebt de belangrijkste ingrediënten wel genoemd. Duik samen met vrienden, familie of collega’s in een onvergetelijk avontuur waarbij maar één ding telt: overleven op onbewoond terrein, net zoals Robinson Crusoe. In tegenstelling tot de echte Robinson Crusoe kon ik gelukkig dit uitdagende en spectaculaire spel dat een hoge mate van samenwerking in kracht en denkvermogen vereist, afsluiten met een heerlijk buffet. Maar een walking diner of een gezellige (winter)bbq is ook mogelijk. Dit arrangement is inclusief 2,5 uur Expeditie Robinson, dinerbuffet en alle drankjes (binnenlands gedistilleerd). Vanaf € 69,50 per persoon (minimaal 20 personen).
lommerrijk.nl/robinson

3. SALONBOOT ‘VROUWE ROMEIN’

Uniek bij Lommerrijk is de mogelijkheid om uw feest compleet te maken met een boottochtje in Rotterdam, over de Bergse Plas. De eigen ‘bakdeksalonkruizer’ uit 1932 biedt plaats aan circa 20 personen en is perfect in te zetten om uw evenement net even dat beetje extra te geven. De salonboot is vernoemd naar de dame die in 1880 in haar achtertuin is begonnen met Theeschenkerij Lommerrijk in Rotterdam. Er zijn maar liefst 10 arrangementen mogelijk op de salonboot bij Lommerrijk Rotterdam. Daarbij kunt u denken aan originele Babyshowers, High Tea’s, Bruids- en ‘Men on Tour’ arrangementen. Daarnaast kan er ook een arrangement op maat worden samengesteld. Vooral de mogelijkheid om op een unieke locatie een Babyshower of een High Tea te houden spreekt mij zeer aan. Het is namelijk weer iets anders dan een restaurant of zaal af te huren, en ook zeker geschikt voor mensen zonder ‘zeebenen’.
lommerrijk.nl/salonboot

4. ESCAPE ROOM QUEST

Ik heb inmiddels al diverse Escape Rooms in Nederland overleefd. In Lommerrijk krijgt de Escape ‘Room’ echter een nieuwe dimensie. Deze Quest wordt namelijk tijdens een diner tussen het hoofdgerecht en het nagerecht aan tafel gespeeld. Door deze opzet kan het spel met grotere groepen gespeeld worden. Zo spelen er per tafel twee teams tegen elkaar die diverse geheimen, cryptische- en andere raadsels moeten oplossingen om de cijfercode van de kluis te krijgen. Het daagt je uit te zoeken, out of de box te denken, te combineren en vooral om samen te werken. En geloof me, met een groep alfamannetjes en vrouwtjes kan alleen dat al een flinke ‘Quest’ zijn. Door de tijdsdruk gaat je adrenaline stromen. Het is leuk en verslavend. Dit arrangement is inclusief een 3-gangen diner en een 3-uur drankarrangement Hollands assortiment. Vanaf € 69,50 per persoon (minimaal 20 personen).
lommerrijk.nl/teambuilding

5. HET HART VAN…

Een uniek dankjewel feest. Een avond vol complimentjes en speciale aandacht voor uw medewerkers. Zij zijn tenslotte het ‘hart’ van uw organisatie! Van ontvangst door een dame in hartkostuum tot een wensboom waar uw medewerkers hun (bedrijfs-)wensen op kunnen noteren. En van persoonlijke complimentenkaartjes tot uw persoonlijke bedrijfs top-100 waar de DJ van Lommerrijk wel raad mee weet. Het zijn allemaal elementen die de basis vormen voor een uniek personeelsfeest voor uw medewerkers! Dit arrangement is inclusief een warm onthaal, 4,5 uur Hollands drankarrangement, dinerbuffet en feestavond met een DJ. Vanaf € 69,50 per persoon (minimaal 50 personen).
lommerrijk.nl/hethartvan

6. BOWLEN EN ETEN IN DE MOOISTE BOWLINGLOCATIE VAN NEDERLAND

En last but certainly not least, heerlijk bowlen bij Dok 99. Dit is echt één van mijn favorieten om met vriendinnen of een kinderfeestje naar toe te gaan. Dok99 is namelijk zoveel meer dan een bowlingbaan. Waar veel bowlingbanen slechts een simpele eetcorner hebben, is Dok 99 Rotterdam eigenlijk meer een eetcafé met daarbij bowlingbanen. Maar dan wel de mooiste van heel Nederland. Alleen hier kun je heerlijk genieten in een geweldige ambiance met vrienden en familie. Het eetcafe biedt 90 zitplaatsen, afgescheiden van de bowlingbanen. Recent zijn de bowlingbanen bovendien uitgerust met het nieuwste scoringssysteem BES-X dat voor jong en oude een nieuwe dimensie aan bowlen geeft met diverse spellen en uitdagingen. De kids spelen niet meer om de punten, maar om hun favoriete monster samen te stellen en wij, de ‘grote kids’ zitten met smart te wachten totdat de Lucky Train haar deuren opent op onze baan en wij een leuke prijs winnen. Laat dat bittergarnituurtje maar komen. Maandactie oktober: het All-In Uitje: inclusief 1 uur bowlen, 2 uur steengrillen en nagerecht en 3 uur bier, wijn en fris vanaf € 42,50.
dok99.nl/rotterdam

Meer weten over de talloze mogelijkheden die Lommerrijk u kan bieden op het gebied van feestjes, bedrijfsuitjes of een gezellig avondje uit? Bezoek dan nu de website of neem contact op voor een arrangement op maat.

Lommerrijk
Straatweg 99, Rotterdam
T. 010-4220011
www.lommerrijk.nl

Dok99 Rotterdam
Straatweg 99, Rotterdam
T. 010-4220748
www.dok99.nl/rotterdam