Gerijpt in het Groene Hart

0
2963
't Kaashuys - Gerijpt in het Groene Hart

Het maken van een sublieme kaas is een vak. Met de juiste ingrediënten op een ambachtelijke manier een kaas produceren is iets wat ’t Kaashuys overlaaat aan de kaasmaker. In het Groene Hart wordt op veel boerenbedrijven de allerbeste ‘Gouda’ gemaakt. Als het proces van kaas maken achter de rug is, de rijping voltooid en de verschillende kazen hun eigen smaak hebben ontwikkeld, is de kaas klaar om van te eten. Allemaal anders en allemaal lekker.

Bij ’t Kaashuys in Reeuwijk en Zoetermeer vindt u een keur aan Hollandse kazen en speciale kaassoorten van over de grens. Stuk voor stuk kwaliteitskazen met hun eigen smedigheid, structuur en uiteindelijk de specifieke smaken. En dat laatste is meteen de belangrijkste reden om ’t Kaashuys binnen te gaan: nieuwe smaken proeven en ontdekken. Waar wilt uzelf en uw gasten vandaag mee verblijden? ’t Kaashuys biedt enorm veel kaasspecialiteiten, bijna teveel om te proeven!

LAAT U VERRASSEN!

Kees en Wim Fris en hun team verzorgen graag de beste kaas voor uw boterham en kaasplateau. En geen kaasplateau is hetzelfde. ’t Kaashuys verrast steeds weer met het aanbod van kazen uit Nederland of uit Europa. Van zachte kazen als Epoisse en Camemberts au Lait Cru tot harde soorten als echte Parmesan Reggiano en de grotgerijpte Gruyère uit Zwitserland. Heerlijk naast een stukje Stolwijkse boerenkaas. Bij binnenkomst in de winkel heeft u een fantastisch zicht op al onze kazen. Daarnaast trakteren wij u op de heerlijke geur van versgebrande noten. Wij bakken onze noten elke dag vers in de beste arachideolie. U heeft ruime keuze: van cashewnoten tot de met zorg samengestelde mixen van ’t Huys en natuurlijk de onovertroffen Macadamiamix. U weet natuurlijk dat noten en zuidvruchten boordevol onmisbare antioxidanten, vitaminen en mineralen zitten. Maar we eten ze vooral omdat ze zo lekker zijn! Komt u proeven?

’t Kaashuys Reeuwijk
Miereakker 8, Reeuwijk
Dorpsstraat 103, Zoetermeer
T. 0182-300797 / 079-3167616
www.kaashuysreeuwijk.nl