Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken’

0
3269

Volgens Karin en Larissa Mol, franchisenemers in Hilversum gaat Easyslim.nu veel verder dan afslanken. Moeder en dochter kregen de unieke kans om deze vestiging van Easyslim.nu over te nemen. “Dit hebben we met beide handen aangegrepen omdat we zelf ook slanker en strakker zijn geworden dankzij de behandelingen bij Easyslim.nu. Wat is er nu leuker dan zelf ook mensen blij te maken dankzij onze afslank-methode. Dit geeft zoveel voldoening! We zien veel mensen, die eerder al verschillende afslankmethodes hebben geprobeerd, sceptisch binnenkomen. Zij merken echter al snel dat Easyslim.nu werkt!”.

SUCCESFORMULE

Sinds de introductie van Easyslim.nu in 2015 door oprichtster Karin Hut, zijn er al 35 franchisevestigingen in Nederland en het aantal vestigingen blijft doorgroeien. Larissa: “Ons sterke punt is, dat mensen niet aan een of ander crashdieet hoeven. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het apparaat al het werk doet. Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektro-stimulatie getraind, zonder kans op blessures. Easyslim.nu is laagdrempelig en voor iedereen. Niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Ook helpt het bij cellulite en striae. De behandelingen trekken de huid namelijk mooi strak.”

MEER WETEN?

Bij Easyslim.nu Hilversum worden iedere dag tientallen mensen geholpen om hun doel te bereiken. Karin: “Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van iemands uiteindelijke afslankdoel. Bij ons komen klanten van 18 tot 85 jaar, zowel mannen als vrouwen. En iedereen heeft een eigen doelstelling of uitdaging. Dat maakt het werk ook zo leuk.” Wilt u ook de behandelingen van Karin en Larissa ervaren, maak dan nu telefonisch of online een afspraak voor een intake en proefbehandeling en overtuig u zelf!

Easyslim.nu Hilversum
Gijsbrecht van Amstelstraat 238 A, Hilversum
T. 035-5338858
www.easyslim.nu