Zekerheid voor nu en later: Hypothecaire planning

0
3181

Voor al uw hypotheek-, verzekerings- en pensioenvraagstukken kunt u bij Hypotheek Adviesburo Pronk terecht. Een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau gevestigd in het hart van ‘t Gooi. Een kleinschalige organisatie geleid door Jos Pronk en Claudia Hoveling waar u als klant centraal staat en geen nummer bent. Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn van harte welkom.

“Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hypotheken en financiële producten en diensten”, vertelt Jos Pronk. “Niet de banken of de verzekeraars, maar u bent onze opdrachtgever! Dat betekent dat wij ons volledig kunnen richten op uw belangen. Of dat nu gaat om een hypotheek, financiële planning of om riskmanagement, ons gaat het erom de belangen van onze cliënten zo goed mogelijk te behartigen.”

HYPOTHEKEN

In een wereld die in hoog tempo verandert neemt tegelijkertijd de behoefte aan langetermijnplanning toe. “Neem nu uw hypotheek”, vertelt Jos. “Die moet het liefst jarenlang meegaan en een gezonde basis vormen voor de toekomst. U wilt dan ook de zekerheid dat u de hypotheek neemt die het beste bij u past. Bij uw levensstijl, maar ook bij uw toekomstplannen. Uiteraard met maximale flexibiliteit, zodat u zich ook in onverwachte situaties geen zorgen hoeft te maken om uw financiële situatie. Daarom kiest u voor hypothecaire planning. Met hypothecaire planning brengt u al deze zaken in kaart, zodat u weet waar u aan toe bent, nu en in de toekomst. Immers een slecht advies nu, kan zeer ernstige gevolgen in de toekomst hebben” Met een Hypothecair Planner wordt uw hypotheek een financieel plan met een persoonlijk karakter.

KWALITEIT FINANCIEEL ADVIES

Hypotheek Adviesburo Pronk legt de lat hoog als het gaat om de kwaliteit van haar organisatie en het te geven financieel advies. “Hierbij nemen wij de ervaringen en wensen van u als klant uiterst serieus. Uiteraard zijn wij ervaren en voldoen wij aan de wettelijke deskundigheidseisen. Ons advies is bovendien transparant en objectief. In het grote aanbod gaan wij dus altijd op zoek naar de oplossing die het beste bij uw wensen en mogelijkheden past. Daarnaast kunnen wij in tegenstelling tot banken verschillende aanbieders combineren wat voor u voordeliger kan zijn. Dat maakt het vinden van een hypotheek of verzekering die perfect aansluit op uw persoonlijke situatie wel zo makkelijk.”

PERSOONLIJK EN VAKKUNDIG

Hypotheek Adviesburo Pronk onderscheidt zich volgens collega en levenspartner Claudia Hoveling ten opzichte van haar collega’s door het persoonlijke contact. “Financieel advies is immers mensenwerk. Uiteraard gekoppeld aan ervaring, deskundigheid, inlevingsvermogen, zorgvuldigheid, transparantie en flexibiliteit”, benadrukt Claudia. “Wij kunnen snel inspelen op de veranderende tijden. Dat betekent niet alleen dat wij ook ‘s avonds bereikbaar zijn voor adviesgesprekken, maar ook dat wij graag bij u thuis langskomen om alles door te spreken.” Bij Hypotheek Adviesburo Pronk bent u namelijk een gewaardeerde klant en geen nummer. Bovendien heeft u één vast aanspreekpunt voor al uw vragen. op het gebied van hypotheken, pensioen- en verzekeringsvraagstukken.

MEER WETEN?

Heeft u vragen over uw financiële situatie? Dan bent u van harte welkom in het gezellige kantoor in het centraal gelegen Nederhorst den Berg waar u in een ontspannen sfeer verzekerd bent van een deskundig advies op maat. Laagdrempelig en dicht bij huis. Bovendien kunt u op eigen terrein parkeren. Kom daarom gerust eens langs of maak een afspraak voor een vrijblijvende eerste kennismaking bij u thuis of op kantoor.

Hypotheek Adviesburo Pronk
Middenweg 135A, Nederhorst den Berg
T. 035-7737000
www.habp.nl

Fotografie: Nico Brons