DFSK – Citytransporter uit China: Duurzaam, compact en prijsbewust

0
3568
VIAM Automotive (c) Joke Schut

Duurzaam, compact en prijsbewust. In de gewichtsklasse tot 2500 kg is de technologisch geavanceerde DFSK CityTransporter hét antwoord op de groeiende vraag naar milieuvriendelijke en economisch aantrekkelijke bedrijfsvoertuigen. Met standaard twee jaar garantie (zonder kilometerbeperking!) en ongekende service is de DFSK CityTransporter de beste en meest prijsbewuste keuze in duurzame mobiliteit.

Arnoud van Marrewijk van de gelijknamige Vakgarage Van Marrewijk in Boskoop begon drie jaar geleden met het importeren van de DFSK CityTransporter. “We zitten hier midden in het Groene Hart”, gebaart Arnoud. “En je ziet dat steeds meer regionale bedrijven en organisaties een milieuvriendelijke en compacte bedrijfswagen willen voor korte ritjes.”

DUURZAAM EN MILIEUBEWUST


Maatschappij en milieu stellen steeds hogere eisen aan bedrijfsvoertuigen. CityTransporter beschikt over volledige Europese type-goedkeuring en voldoet moeiteloos aan de strengste richtlijnen. De CityTransporter modellen worden volgens de laatste milieueisen geassembleerd en zijn 98% recyclebaar. Met 75% minder CO2-uitstoot (GroenGas), geen emissie van fijnstof en een energieverbruik dat gemiddeld maar liefst 25% lager ligt is CityTransporter de meest zuinige en milieuvriendelijke onder de bedrijfsvoertuigen. “De verschillende modellen van CityTransporter zijn voor wat betreft aandrijving leverbaar met drie verschillende krachtbronnen: 100% elektrisch, GroenGas of benzine. Voor welke aandrijving u ook kiest: CityTransporter is stil, schoon én zuinig!”

COMPACTE KRACHT

De innovatieve modellen (maar liefst acht uitvoeringen) van CityTransporter zijn compact en milieubewust, maar zonder in te leveren op prestaties. Het lage eigen gewicht in combinatie met het hoge laadvermogen zorgt voor voertuigen die op een breed terrein inzetbaar zijn. Stadscentra, smalle straten, groenstroken en paden; de multifunctionele CityTransporter doet overal zijn nuttige werk. Welk bedrijfsvoertuig u ook zoekt, CityTransporter is leverbaar in een groot aantal uitvoeringen en praktische carrosserievarianten. “Denk daarbij aan veelzijdige voertuigen voor gemeentelijke- en overheidsdiensten (groenvoorziening, veegvuil, gladheidbestrijding). Of aan voertuigen voor service & utility, bezorgdiensten en ondernemers zoals slagers, bakkers, loodgieters en schilders.

(MILIEU)VRIENDELIJKE INVESTERING

Naast de veelzijdigheid heeft CityTransporter nog volgens Arnoud nog een belangrijk voordeel: de vriendelijke prijsstelling. CityTransporter is al leverbaar vanaf 9.900.- (excl. BTW en BPM). De lage prijs in combinatie met de veelzijdigheid en de betrouwbare, degelijke techniek, geven alle modellen in de CityTransporter range een buitengewoon gunstige prijs/kwaliteitverhouding. Het energieverbruik van de diverse motorvarianten van CityTransporter ligt aanzienlijk lager dan gebruikelijk. Dat scheelt behoorlijk in de kosten om de bedrijfswagens operationeel te houden. Bovendien hebben de onderdelen een interessante prijsstelling, zodat ook de onderhoudskosten van CityTransporter uiterst aantrekkelijk zijn.

DFSK CITYTRANSPORTER

De Dongfeng Sokon Motor Group (DFSK) is één van de grootste producenten van personen- en bedrijfsvoertuigen ter wereld. De naam is hier in Europa relatief onbekend, maar ook de meeste bekende Europese automerken laten modellen assembleren in de moderne productiefaciliteiten van DFSK. De kwaliteit van de DFSK bedrijfsvoertuigen is hoog en overtreft in alle opzichten de verwachtingen. Dat heeft een duidelijke en logische reden: de bedrijfsvoertuigen worden geproduceerd in overeenstemming met de strengste veiligheids-, milieu- en kwaliteitsrichtlijnen zoals die in Europa wettelijk zijn vastgelegd.

VIAM Automotive
Zuidwijk 16, Boskoop
T. 0172-728045
www.CityTransporter.eu

Fotografie: Joke Schut