5x Feestelijk genieten in De Krimpenerwaard

0
3188
De Arendshoeve (c) Joke Schut

Hotel Restaurant De Arendshoeve

In de schaduw van de historische molen Den Arend treft u De Arendshoeve aan, midden in de landelijke Krimpenerwaard. Op beperkte reisafstand van Utrecht en Rotterdam geniet u van de ongekende rust en ruimte van het Oerhollandse polderlandschap. Met ons viersterrenhotel leggen we u van top tot teen in de watten zodat u in één of meerdere dagen geheel op adem kunt komen. Daarnaast kunt u bij De Arendshoeve sfeervol genieten in de polder van uw lunch, diner, (trouw)feest, zakelijke bijeenkomst, overnachting of van een wellness arrangement! Schuif aan in onze gezellige, Frans getinte brasserie en restaurant. Trek u terug in onze moderne vergaderzalen. Ontspan in ons intieme wellnesscenter. Wordt als herboren wakker in onze ruime kamers. Kortom, geniet in dit viersterrenhotel van ouderwets goede service tegen ouderwets lage prijzen. Smaakvol genieten in de polder…daar staat De Arendshoeve voor.

Hotel De Arendshoeve
Molen­laan 14, Bergambacht
T. 0182-303100
www.arendshoeve.nl

Pannenkoekenrestaurant onder de molen

Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen in Bergambacht bakt de lekkerste pannenkoeken in alle soorten, maten en smaken in de Krimpenerwaard! Met liefde bereid en met een glimlach geserveerd. Smullen dus voor jong en oud(er)! Ons pannenkoekenrestaurant blinkt niet alleen uit op het gebied van overheerlijke pannenkoeken, zalige voorafjes en zeer smakelijke desserts, wij serveren ook onze ‘Molen-specialiteiten’, voortreffelijke alternatieven voor gasten die iets anders willen dan een pannenkoek. En wil je een feestje eens heel anders vieren dan kan dit natuurlijk ook bij ons. Want wat is er nu leuker dan een exclusief pannenkoekenbuffet. Een gegarandeerd succes voor jong en oud. Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen is gevestigd in een fraai gerestaureerd pand aan de groene rand van het midden in de Krimpenerwaard gelegen dorp Bergambacht. Naast het van een fraai rieten dak voorziene restaurant bevindt zich een authentieke korenmolen en een groot terras met tachtig plaatsen. Een prachtige, veilige kinderspeelplaats met leuke speeltoestellen en een ruim parkeerterrein maken het plaatje af.

Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen
Molen­laan 16, Bergambacht
T. 0182-351300
www.pannenkoekenrestaurantonderdemolen.nl

Huisje van de zeeuw

Heerlijk lunchen in een prettige ambiance, genieten van koffie met appeltaart of een zalige high
tea met producten uit de streek. Huisje van De Zeeuw is zonder twijfel het gezelligste restaurant van de Krimpenerwaard. Onze medewerkers van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard vinden het geweldig om u te verwennen met een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers erbij, een drankje en een lunch of diner om uw vingers bij af te likken (bij wijze van spreken dan!) En hun glimlach: die krijgt u er gratis bij! In de avond heeft Huisje van de Zeeuw een uniek concept. U kunt hier van dinsdag t/m donderdag 3-gangen dineren voor € 17,50 en op vrijdag en zaterdag voor € 19,50. Ook in de avond werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in het restaurant. Zij helpen zowel in de keuken als in de bediening om u een hele leuke avond te bezorgen. En wat ook nog leuk is om te vermelden.. Jarigen eten gratis.

Huisje van De Zeeuw
Korte Achterweg 2, Lekkerkerk
T. 0180-669761
www.huisjevandezeeuw.nl

Partycentrum Amicitia

Partycentrum Amicitia in Lekkerkerk is één van de mooiste en oudste feestlocaties in de Krimpenerwaard. Door altijd te luisten naar wat u wilt met uw feest, kunt u genieten van een onvergetelijk samenzijn. We ontvangen u en uw gasten graag in één van onze zes zalen. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Da’s in het bijzonder Amicitia.

Partycentrum Amicitia
Raadhuisplein 1, Lekkerkerk
T. 0180-661667
www.amicitia-lekkerkerk.nl

Het Kwartier

Voor bijeenkomsten, feesten, recepties of bruiloften op een centrale locatie in De Krimpenerwaard is Het Kwartier de ideale locatie. Organiseer een bijeenkomst of feest in een van onze zalen. Vanuit de bar in het hart van het gebouw zijn alle zalen te zien en te bedienen. Het Kwartier is hét honk voor veel sociaal-maatschappelijke en culturele activiteiten. Wij maken ieder bruiloftsfeest onvergetelijk. Het is ook mogelijk het burgerlijk huwelijk in de prachtige grote zaal van Het Kwartier te laten voltrekken. Het Kwartier in Stolwijk is het gastvrije centrum waar iedereen zich direct thuis voelt.

Het Kwartier
Jan Steenlaan 16 B, Stolwijk
T. 0182-860136
www.hetkwartierstolwijk.nl

Fotografie: Joke Schut