Expertise en maatwerk bij HuidClinique

0
3322

HuidClinique is een paramedische behandelpraktijk. Het professionele team van HuidClinique bestaat uit een cosmetoloog, huidtherapeute en schoonheidsspecialisten. “Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit”, vertelt Maryam Hajfathalian. “Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeute (NVH), staan ingeschreven in het kwaliteit register paramedici, zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV) en uiteraard wet Big geregistreerd. Tevens volgen wij bijscholingen en wonen congressen bij om up-to-date te blijven binnen ons vakgebied. Ons doel is om de huid te verjongen, te verfrissen of de aangedane huid te behandelen. Voor een intake en/of behandeling kunt u bij ons terecht bij ons deskundige team.” Maryam werkt al jaren nauw samen met dermatologen en huisartsen en haar ‘Clinique’ beschikt naast therapieen over geavanceerde behandelapparaten om specifieke huidproblemen effectief te kunnen behandelen.

LASERBEHANDELING

HuidClinique is een expert in het verbeteren van de huid en heeft voor elk huidprobleem de modernste en unieke oplossing. Zo worden met behulp van CO2 fractional, GaAs laser, Alexandriet laser, YAG laser, Duetto M.T. laser, Diode laser en Youlaser M.T. schitterende resultaten bereikt. “Voor donkere haren wordt Lasertechniek toegepast. De Duetto-laser is uitermate geschikt voor het permanent verwijderen van haargroei. De laser geeft een golflengte van 755 en/of 1064 nm af, precies die golflengte die door het pigment in de haar wordt geabsorbeerd. Doordat de Aexandrite laser en YAG laser altijd tegelijkertijd dezelfde golflengte afgeeft weet je zeker dat bij elke puls de intensiteit hetzelfde is”, legt Maryam ons uit. “Bij IPL wordt er bijvoorbeeld tussen 550 en 900nm gewerkt, waardoor je niet altijd de ideale puls krijgt. Het fluctueert. De behandelingen met IPL zijn weliswaar goedkoper, maar minder effectief. De kans dat bij deze behandelmethode de haargroei terugkomt is daardoor groter.” Daarnaast maakt de kliniek gebruik van elektrische epilatie. Dit is een methode om ongewenste haargroei blijvend te verwijderen. Elektrische epilatie wordt met name toegepast bij witte en blonde haren.

MEDISCHE BEHANDELINGEN

Steeds meer mensen realiseren zich volgens Maryam hoe belangrijk het uiterlijk kan zijn. HuidClinique biedt verschillende medische behandelingen aan om de huid te verbeteren en huidveroudering tegen te gaan. “Elk lichaam is uniek en verdient een behandeling op maat.” U kunt daarbij onder meer denken aan acné-behandeling, couperose rosacea, littekentherapie, pigmentafwijking, camouflagetherapie, oedeemtherapie, vaatafwijking, hidradenitis suprativa en huidtherapie. Kortom, u kunt voor een heel scala aan medische aandoeningen bij het team van HuidClinique terecht.

BEAUTY BEHANDELINGEN

Daarnaast biedt HuidClinique diverse cosmetische behandelingen, zodat u verzorgd ouder kunt worden. De vraag naar cosmetische behandelingen is volgens Maryam de afgelopen jaren sterk toegenomen. Het opvullen van lijntjes en rimpels, de reductie van haargroei, botox-injecties, facelift zonder chirurgie of het verbeteren van de huidstructuur: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. “Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een reinigende schoonheidsbehandeling.”

GRATIS INTAKE

Een eerste consult is informatief en vrijblijvend. Voor dit consult worden u dus geen kosten in rekening gebracht. Tijdens dit consult zullen uw wensen en de mogelijkheden van een behandeling uitgebreid besproken worden. De huidtherapeute stelt samen met u het behandelplan op dat het beste bij u past.

HuidClinique
Blokzijlpark 27, Amersfoort
T. 033-4950124
www.huidclinique.nl

Fotografie: iStockphoto