Stropdasborrel bij café Van Zanten

0
3915

Files verdwijnen als sneeuw voor de zon en goed gepoetste schoenen worden ingeruild voor comfortabele sneakers. Voor veel Rotterdamse werklui staat een welverdiende zomervakantie eindelijk voor de deur! Het nette pak gaat naar een plek achterin de kast en de stropdassen… ja wat gebeurt er met stropdassen? Die worden op vrijdag 7 juli massaal ingeruild voor een perfect getapte goudgele rakker tijdens de stropdas borrel bij Café van Zanten. Op het zonnigste terras van Rotterdam belooft het een gezellige boel te worden, de perfecte start van de zomervakantie!

Een tappie voor een dassie

De spelregels zijn simpel, op 7 juli krijgen gasten van Café van Zanten in ruil voor een frivole das een versgetapt biertje. Een goede kans dat de oud-eigenaar van de das zijn exemplaar vast nog een keer terugziet in de Rotterdamse kroeg, deze worden namelijk gedragen door de obers in de zaak. “We willen Rotterdammers belonen voor het harde werken en trakteren daarom graag op een ijskoude pils. De ingeruilde stropdassen sieren gedurende het jaar de nekken van onze goedlachse garçons.” Vertelt Herman Hell – eigenaar van de horecazaak.

Café Van Zanten

Sinds de opening van Café Van Zanten heeft de Rotterdamse Meent op gastronomisch vlak veel aan populariteit gewonnen. De uitstekende bediening en de sfeervolle inrichting helpen je op ieder moment van de dag te ontsnappen aan de alledaagse hectiek. Het terras is ’s zomers de beste spot om neer te dalen, zonaanbidders genieten hier namelijk van het meeste aantal zonuren van Rotterdam. Schuif aan voor een lekkere borrel of gezellig diner: Bij Van Zanten worden uiteenlopende, kleine gerechten geserveerd, mét mooie wijnen. Een unieke combinatie voor wijnliefhebbers, in het hartje van Rotterdam.

Café Van Zanten
Meent 44, Rotterdam
T. 010-8435012
www.cafevanzanten.com

Fotografie: Today’s Special, iStockphoto