Proef de wereld in Den Haag met horecaconcept Hofhouse

0
3822

Wil jij een verrassende wereldreis maken? Proeven van de wereld, in eigen land? In hartje hofstad heeft het nieuwe horecaconcept Hofhouse naast Station Den Haag Centraal haar deuren geopend. Op deze fantastische locatie kun je je smaakpapillen strelen met een keur aan gerechten uit diverse landen en culturen. Laat je inspireren door de vele wereldgerechten die geserveerd worden in een heerlijk ontspannen sfeer. Hofhouse is een plek met allure waar je zorgeloos met je vrienden, familie, zakenrelaties kunt genieten van Haagse hoffelijkheid en steeds vernieuwende, gastronomische verrassingen. Op loopafstand van Den Haag Centraal, kantoren en winkels.

Stijlvolle verrassing

Hofhouse is een nieuwe stijlvolle verrassing voor wereldstad Den Haag. Stap het door het mondiaal befaamde architectenbureau OMA (opgericht door Rem Koolhaas) vormgegeven, volledig met glas omgeven pand binnen, en voel je een culinaire globetrotter. Boven je hoofd hangt een imposante architectonische aardbol: de verbinding tussen acht eetculturen in de sfeervolle, transparante serre van 1.000m². De bovenkant van deze globe komt uit in het boven Hofhouse gelegen nieuwe rijkskantoor, waar medewerkers van verschillende ministeries en diensten werken en regelmatig ambassadeurs en wereldleiders te gast zijn.

Food & Drinks

In de grote, open ruimte van het architectonische hoogstandje kun je het hele jaar door proeven en genieten van lekkere wereldse gerechten van de vaste ondernemers. De per seizoen wisselende, innovatieve pop-up foodconcepten bieden je elke keer nieuwe culinaire verrassingen bovendien. Zo valt er altijd iets te ontdekken. Van ontbijt tot diner, en ook voor cocktails en high wines (het hartige broertje van de high tea) kun je bij Hofhouse terecht. Ontdek in een heerlijk ontspannen sfeer wat de diverse chefs jou te bieden hebben. Stel jouw ideale combinatie uit het verbluffend omvangrijke aanbod van eetculturen samen. Geven jouw gezelschapsgenoten de voorkeur aan een andere keuken dan jij? Geen probleem. Er is keuze genoeg. Hofhouse huisvest fantastische horecaconcepten om van te smullen. Er valt steeds iets nieuws te ontdekken bij onze ‘Coffee & Bakery’, ‘Healthy’, ‘Mexican’, ‘Asian’, ‘Grill’ en ‘Italian’ foodconcepten. In totaal wordt Hofhouse ingevuld door 8 verschillende horecabelevingen verspreid over 6 vaste eilanden en 2 dynamische pop-up elementen die per seizoen wisselen. Daarnaast is de bar van Hofhouse uitgerust met een groot assortiment speciaal bieren, wine by the glass, spirits en cocktails. De locatie beschikt over circa 350 zitplaatsen en biedt ruimte voor take-away.

Verrassende presentatie

De presentatie van al deze heerlijkheden is al net zo verrassend. Tussen palmbomen van maar liefst negen meter hoog, stellen de Hofhouse-koks je hun verleidelijke, steengoede en vernieuwende signature dishes van over de hele wereld aan je voor. Schuif aan bij hun open foodbars en zie hoe de vakkundige chefs de gerechten maken waarop ze extra trots zijn.

Voedselschatten

Bestel en geniet ter plekke, of neem de voedselschatten van jouw keuze mee naar huis. Wil je die dressing ook op je eigen keukencreatie gebruiken? Bestel dan een flesje en verras jouw gasten thuis. Kortom: Hofhouse is dé verrassende plek waar Haagse hoffelijkheid en culinaire globetrotters elkaar kruisen. Kom snel langs en laat je verrassen!

Exploitant

De exploitatie van Hofhouse is in handen van ISS Facility Services. Serviceorganisatie ISS Facility Services is opgericht in 1901 in Denemarken en is uitgegroeid tot een van de grootste facilitaire aanbieders ter wereld. Met meer dan 494.000 medewerkers in 77 landen ondersteunen zij hun klanten met een groot aantal services. ISS is wereldwijd een grote speler op het gebied van bedrijfscatering en horecaformules.

Overige gegevens

Website: www.hofhouse.nl
Facebook: www.facebook.com/HofhouseDenHaag
Instagram: www.instagram.com/hofhouse_denhaag/

Fotografie: Miss Publicity, e.a.