Een huis vol woonideeën

0
3790
Bac Wonen (c) Joke Schut

U bent uniek en u wilt dit ook in uw interieur tot uitdrukking brengen. Binnen het uitgebreide assortiment aan vloer-, raam- en wandkleding van Bac Wonen in Zevenhuizen vindt u precies wat u zoekt voor de inrichting die bij u past. Maar de interieuradviseurs van Bac Wonen gaan veel verder en ondersteunen u ook bij het maken van een realistisch interieurplan. In de showroom of desgewenst bij u thuis.

Als u populaire televisieprogramma’s moet geloven, dan kan bijna iedereen zich tegenwoordig stylist noemen. Om uw woning goed opnieuw in te richten is er volgens Daco Bac van Bac Wonen in Zevenhuizen veel meer nodig dan een grote tas met kaarsen, kandelaars en kussens. Het opnieuw stylen van je interieur vraagt om meer dan een nieuw vloerkleed en een bosje bloemen. “Bij Bac Wonen gaan we verder. Onze interieuradviseurs ondersteunen je bij het maken van een realistisch interieurplan. Je deelt je wensen en samen bekijken we wat er wel en niet mogelijk is voor de inrichting. Zo komen we tot een stijl, kleurgebruik en indeling van het interieur die helemaal bij je passen. Dit alles bovendien met oog voor detail.”

BREED ASSORTIMENT

“Je kunt bij ons eigenlijk voor alles op het gebied van woning- en interieurinrichting terecht. De enige uitzondering zijn meubels”, vertelt Daco. “Hoewel we momenteel wel een hele mooie boxspring in de showroom hebben staan om ons bedtextiel extra onder de aandacht te brengen. Daarnaast zijn we aangesloten bij een nieuw winkelconcept, waarin zo’n 130 woonwinkels verspreid over het hele land in mee draaien. Dit concept staat voor prima kwaliteit, goede service en ruime keuze: kortom mooi wonen. Zo hebben we een breed aanbod op het gebied van vloeren (onder andere pvc, tapijt, vinyl en parket) en raambekleding (onder meer plissé, gordijnen en vouwgordijnen).” Maar ook voor horren en buitenzonwering kunt u bij Bac Wonen terecht.

DESKUNDIG ADVIES OP MAAT

“Ik ga elke dag met plezier naar de zaak”, vertelt Daco vol passie. “Ik heb namelijk echt lol in m’n werk. Het is leuk om mensen goede adviezen te geven. Daarbij schroom ik niet om eens ‘nee’ te verkopen, als je weet dat iemand echt niet gelukkig gaat worden met een bepaalde keuze, maar uiteindelijk ligt de beslissing uiteraard bij de klant.” En dat die aanpak werkt, blijkt wel. Volgens Daco is het belangrijk om de tijd te nemen voor de klanten, ook al is tijd tegenwoordig een schaars goed.

TRENDS

De interieurwereld is volgens Daco voortdurend in beweging. “Zo zien we in nieuwbouwwoningen steeds vaker kiep-kantelramen waardoor traditionele raambekleding niet altijd tot haar recht komt. Hiervoor zijn er nu top-down plisségordijn met variabele instelmogelijkheden. Een andere trend is PVC met een register embossing. Moduleo Impress is een eerbetoon aan de kracht en pracht van de natuur”, legt Daco ons uit. “De naam vertelt meteen waar de collectie voor staat: een impressionante reliëfdruk die de vloer een natuurgetrouw gevoel en uitzicht geeft. Moduleo Impress heeft net als wij oog voor de kleinste details, de gevoeligste noten en de diepste indrukken. Karaktervolle houtsoorten komen tot leven met effecten van verouderd, verweerd of céruse hout.” Maar ook op het gebied van gordijnen zijn er continu innovaties. Wat te denken van zogenaamde waveplooi gordijnen wanneer u op zoek bent naar een mooi strak, maar toch geplooid gordijn. “Deze innovatie is komen overwaaien uit de architectenwereld. Speciale runners in de gordijnrail worden met een koordje aan elkaar verbonden om het waveplooi-effect te bereiken.”

ONTZORGEN

Wanneer u gaat verhuizen heeft u al meer dan genoeg dingen aan uw hoofd. “Daarom ontzorgen wij u graag een beetje”, aldus Daco. “Wanneer u ons uw sleutel geeft, dan zorgen wij ervoor dat al uw aankopen die u bij ons heeft gedaan, bij u gelegd, opgehangen, aangebracht of neergezet worden.” Zonder dat u er omkijken naar heeft en voor u het woonplezier direct bij binnenkomst van uw ‘nieuwe’ thuis kan beginnen.

EIGEN STOFFEERDERS

“Zodra de klant een keuze heeft gemaakt, dan gaan we langs om alles kosteloos nog eens exact op te meten.” Nadat alles is opgemeten worden de materialen besteld en vervolgens door een eigen stoffeerdersteam ingericht. “Daarnaast hebben we ook een vast atelier. We kunnen dus alles in eigen huis uitvoeren.” Oog voor detail. Dat is volgens Daco de meerwaarde bij Bac Wonen.

BAC Wonen
Burg. Boerstraat 22-24, Zevenhuizen
T. 0180-631238
www.bacwonen.nl

Fotografie: Joke Schut