Cinema Gouda: Dé bioscoop voor Gouda en omgeving!

0
3955
Cinema Gouda

In 2014 opende Cinema Gouda zijn deuren naast het Huis van de Stad en inmiddels zijn er al meer dan een half miljoen bezoekers geweest. Filmliefhebbers kunnen hier terecht voor de allernieuwste films, maar ook voor bijzondere specials en events. Dankzij de optimale ligging naast het NS station Gouda en de parkeergarage is de bioscoop perfect te bereiken.

DE ZALEN

Cinema Gouda heeft zes zalen die ruim zijn opgezet met veel beenruimte, wall-to-wall schermen, digitaal beeld en Dolby 7.1 geluidssystemen. Zaal 1 is de parel: 38 superdeluxe VIP stoelen én de nieuwste innovatie voor bioscoopgeluid: Dolby Atmos. Dolby Atmos heeft 64 unieke geluidskanalen die een zeer spectaculair ruimtelijk en levensecht geluidsbeeld opleveren. Film kijken wordt hiermee film beleven!

SPECIALS & EVENTS

Cinema Gouda biedt naast de allernieuwste films vele specials en events zoals de Ladies Night, Mannenavond, Girls Night Out, Ontbijtpremière en meer. Extra bijzonder zijn onze:

HIGH TEA

Tijdens een High Tea kun je genieten van een nieuwe film met voorafgaand een heerlijke High Tea in de foyer. Er zijn allerlei hartige en zoete lekkernijen en er is natuurlijk onbeperkt thee! (Of koffie, voor degene die dit liever hebben). Slechts €19,50 inclusief filmticket.

KUNSTDOCUMENTAIRES

Sinds dit seizoen vertoont Cinema Gouda de serie ‘grote meesters op het witte doek’. In fenomenale beeldkwaliteit worden kunsttentoonstellingen met ’s werelds meest geliefde kunst vertoond en het verhaal verteld van hun makers. Zie dit seizoen nog Van Gogh en Michelangelo.

50+ BIOS

Tijdens de 50+ BIOS worden speciaal geselecteerde bijzondere films vertoond. Voor slechts €7,50 inclusief koffie / thee en en iets lekkers. Op doordeweekse dagen om 15:00 uur of 19:00 uur.

LIVE OPERA & BALLET

Cinema Gouda vertoont Live opera en ballet rechtstreeks vanuit het wereldberoemde Royal Opera House in Londen. De optredens van The Royal Opera en The Royal Ballet worden vertoond met haarscherp beeld en kristalhelder geluid. Zo lijkt het net of je er écht bij bent! Geniet onder andere nog van Puccini’s Madama Butterfly en Verdi’s Otello. Op 1 mei start de kaartverkoop van seizoen 2017-2018!

OPENINGSTIJDEN

De kassa van Cinema Gouda is dagelijks geopend vanaf een kwartier voor aanvang van de eerste voorstelling tot een kwartier na aanvang van de laatste voorstelling. Tijdens de openingstijden van de kassa zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 0182-527773. Via onze website is het 24/7 mogelijk om tickets te kopen.

VERHUUR

Bedrijven kunnen een zaal huren voor zakelijke doeleinden. Cinema Gouda biedt ruimte voor netwerkborrels, productpresentaties, bedrijfsuitjes, je eigen bedrijfsfilm in première laten gaan en nog veel meer. Neem vrijblijvend contact op voor de voorwaarden en specificaties. Contactpersoon: Rafe Aarents (rafe@cinemagouda.nl)

Cinema Gouda
Burgemeester Jamessingel 25, Gouda
T. 0182-527773
www.cinemagouda.nl