Duurzame energie met de zonnepanelen van Zonwatt

0
3277
Zonwatt (c) Joke Schut

De zon is van iedereen. Wordt onafhankelijk van fossiele brandstofleveranciers en bespaar. Zonnepanelen zijn tegenwoordig zeer interessant voor zowel particulieren, scholen, bedrijven en collectieve initiatieven zoals een VVE. Benut duurzame energie door zonnepanelen, zonnecollectoren en warmtepomp te plaatsen van Zonwatt met een hoog rendement te plaatsen en verdien uw investering in no-time terug.

Volgens Menno van Rijn van Zonwatt is het al jaren bekend dat licht kan worden omgezet in elektriciteit en warmte. Bovendien stimuleert de overheid uw eigen elektriciteitswinning met BTW-teruggave. Fiscale voordelen en diverse subsidies zijn beschikbaar voor bedrijven. Ook zonneboilers en warmtepompen genieten in 2017 de hoogste subsidies van europa. Hiermee kunt u dus fors besparen op uw gasverbruik. Verder zijn zonnepanelen en zonnecollectoren de laatste jaren door de sterke vraag en toegenomen productiecapaciteit veel voordeliger geworden. De effectieve kwaliteit is daarbij aanmerkelijk vergroot, waardoor uw mogelijke rendement toeneemt en de terugverdienperiode korter wordt. “Er zit echter ook kaf tussen het koren”, legt Menno uit. Maar kwaliteit bewijst zich altijd. “Ook dat is duurzaamheid. Daarom werken wij uitsluitend met materialen van topkwaliteit en kunt u zorgeloos genieten van uw installatie.”

WAAROM ZONNEPANELEN?

Er zijn volgens Menno diverse redenen waarom u voor zonnepanelen kunt kiezen. “Sommige mensen vinden het stoer en duurzaam, maar uiteindelijk is toch vaak de portemonnee de grootste reden om tot aanschaf over te gaan. “Maar,” legt Menno uit, “dan moet u wel de juiste materialen kiezen en de juiste partij om het voor u te verzorgen.” Zonwatt heeft aandacht voor uw wensen, geeft tevens 5 jaar installatiegarantie en tussen de 10 en 25 jaar fabrieksgarantie op de materialen. Voor veel bedrijven is de keuze voor zonnepanelen niet alleen economisch gedreven maar ook uit het oogpunt van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een groener imago of een milieubewuste visie staan daarbij centraal. Hoe groter het oppervlak, des te hoger de productie van elektriciteit. Vaak is de hoeveelheid stroom die op een dak kan worden opgewekt voldoende om de jaarbehoefte van een gezin te dekken.

ZONNEPANELEN STEEDS POPULAIRDER

Dat er zo veel vraag naar zonnepanelen is, is volgens Menno niet vreemd. Uiteindelijk gaat het er immers om wat u betaalt voor uw energie/ elektriciteit. Doorgaans zo’n 21 cent per KWh voor een particuliere aansluiting. Zelfs zonder subsidie ligt de kostprijs van Zonwatt tussen de 10 en 14 cent per geproduceerde KWh. Dit is dus een stuk voordeliger dan stroom inkopen van het net, terwijl de zon voor niets opgaat. “Het financieel rendement op een investering in een zonnestroomsysteem ligt ongeveer tussen de 10 en 16%. Dit is een geweldig rendement op een relatief lage investering, dat vele malen hoger is dan het rendement op een spaarrekening. Zonnepanelen zijn bovendien gemaakt voor de lange termijn, stil, onderhoudsarm en gaan zeker 25 jaar mee. Na 5 tot 7 jaar is het systeem al terugverdiend”, zegt Menno. Bovendien is het goed voor het milieu en wordt de CO2-uitstoot verminderd.

WAT KUNT U VAN ZONWATT VERWACHTEN:

  • Goed advies en goede persoonlijke service, wij gaan voor 100% klanttevredenheid.
  • Kwalitatief hoogwaardige materialen met goede garantie.
  • Scherpste prijs.
  • Rendementsberekening op maat.

INTERESSE?

Geïnteresseerd en wilt u ook rendement uit uw dak halen? Zonwatt kan de beste oplossing voor u uitwerken en doorrekenen. Wij helpen u met de btw teruggave als particulier. Zonwatt regelt het voor u van A tot Zon. Neem gerust eens contact op voor vragen, vrijblijvend advies en een offerte op maat.

Zonwatt
T. 06-11111127
E. info@zonwatt.nl
www.zonwatt.nl

Fotografie: Joke Schut