Zeilen in Turkse wateren

Actieve avonturen voor jong en oud

0
3097

B&B Yachting is opgericht in 2008 en heeft zich in korte tijd in Turkije geprofileerd als een uiterst betrouwbaar en servicegericht bedrijf. B&B Yachting organiseert vanuit Göcek onvergetelijke zeilvakanties voor iedereen. Voor stellen, vrienden als ook voor gezinnen. En ook zonder zeilervaring kan genoten worden van een onvergetelijke zeilvakantie, want de zeiljachten worden desgewenst ook met schipper verhuurd.

PITTORESKE GÖCEK

Op slechts 20 minuten vanaf de luchthaven van Dalaman ligt het pittoreske plaatsje Göcek. Hier is de basis van B&B Yachting gevestigd. Vanuit Göcek zeilt men direct een uniek beschermd natuurgebied in met vele eilandjes en baaien.

WARE BELEVENIS

Zeilen in Turkije is echt een ware belevenis voor iedereen. Een schitterend zeilgebied met heel veel mogelijkheden. Een prachtige natuur, het mooie weer van mei tot ver in oktober, de wind die dag in dag uit haar best doet om optimaal van het zeilen te kunnen genieten en daarbij dan ook nog eens de eerlijke gastvrijheid en de uitstekende Turkse keuken maken een zeilvakantie in Turkije tot een onvergetelijke zeilvakantie. Met de zeiljachten worden mooie ontdekkingstochten langs de Turkse kust gemaakt. B&B laat haar gasten zien wat het gastvrije Turkije allemaal te bieden heeft en brengt haar gasten op plekken om bij weg te dromen. Naar hartenlust zeilen maar ook lekker zwemmen, snorkelen, luieren en zonnebaden behoren tot de mogelijkheden. Ook voor bedrijfsuitjes, teambuilding en familiefeesten heeft B&B Yachting diverse mogelijkheden. Alles voor een onvergetelijke zeilvakantie!

FLOTTIELJE

Een aantal malen per jaar zijn er 2-weekse flottieljes naar zowel het Oosten – de Kekova flottielje-, het Westen (de Orhaniye flottielje), alsook 2-weekse flottieljes van West naar Oost. En vanaf 2016 zelfs een zeer unieke 2-weekse Griekenland Special. Het voordeel van deelnemen aan een flottieljereis is dat je enerzijds als groep vaart en anderszijds geheel vrij bent om uw eigen route en tempo te varen van A naar B. Het is dus zeer zeker niet varen als eenden in een rij. Het moederschip vaart juist mee om u een onvergetelijke ervaring te geven en u te ondersteunen tijdens uw droomtocht over de Turkse of Griekse wateren.

MODERNE VLOOT

De vloot van B&B Yachting is volledig in eigendom van B&B. Een perfect onderhouden jonge vloot met Bavaria zeiljachten van 31 t/m 41 foot. Deze zeiljachten staan mede garant voor een zeilvakantie om nooit te vergeten. De schepen zijn zeer vriendelijk in prijs en uitgebreid uitgerust met onder andere een kaartplotter buiten, Radio/CD/MP3 spelers met usb aansluiting en speakers in de kuip, zeer comfortabele kuipkussens, een grote bimini, extra zonnetent, mobiele telefoon, internet op aanvraag en nog veel en veel meer.

Kortom, voor een zeilvakantie in de Turkse wateren ben je bij B&B Yachting aan het goede adres. Kom en beleef een droom die werkelijkheid wordt!

B&B Yachting B.V.
info@b-b-yachting.nl
www.b-b-yachting.nl