Uw cadeau voor de feestdagen? Geef uw huid en benen een opfrisbeurt!

0
3700

De winter staat voor de deur. Een tijd van droog en guur weer. Het is volgens dermatoloog dr. David Njoo dan ook niet verwonderlijk dat onze huid wel wat ‘Tender, Love and Care’ (TLC) kan gebruiken. “Tekenen van huidveroudering worden meer zichtbaar en ontsieren onze huid. Onze huid moet vooral in deze periode van het jaar goed verzorgd worden”, aldus dr. Njoo. Bij de David Njoo Skin & Laser Clinics in Amersfoort kunt u uw huid weer een ‘nieuw gezicht’ geven. In zijn Skin & Laser Clinics in Amersfoort werkt dr. Njoo volgens de laatste technieken en maakt hij gebruik van de meest geavanceerde apparatuur. Hierdoor bent u als cliënt verzekerd van een zorgeloze behandeling door een ervaren dermatoloog.

HUID IS VISITEKAARTJE

Onze huid is het grootste orgaan van het lichaam. Het is een cliché, maar de huid is en blijft ons visitekaartje. Jong en oud doet er alles aan om er zo goed, fris en jong uit te blijven zien. Gedurende zijn loopbaan heeft dr. Njoo zich gespecialiseerd in het behandelen van de gezichtshuid met injectables en lasers. Als gerenommeerde dermatoloog weet hij als geen ander dat de veiligheid van de klant bovenaan staat. In zijn praktijk kunt u terecht voor medisch-specialistische behandelingen, gericht op huidverjonging en huidverbetering. Ook kunt u hier een afspraak maken voor algemene dermatologische klachten of vragen. Het anti-aging concept van dr. David Njoo behelst een combinatie van behandelingen en maatregelen die samengevat worden onder het acronym ‘LICOS’: Lasers, Injectables, COsmeceuticals en Supplements.

INJECTABLES

Bij het ouder worden, verandert de kwaliteit van onze gezichtshuid. De huid wordt droog, vertoont rimpels en lijntjes en gaat verslappen. Door factoren als zon, stress en luchtvervuiling, wordt dit proces nog versneld. Door middel van injectables kunnen deze ouderdomsverschijnselen worden gecorrigeerd. Injectables zijn vloeistoffen of gels die met een fijn naaldje in de huid worden gespoten. Hiermee kunnen rimpels worden verminderd en gezichtscontouren worden verbeterd. Het resultaat is een natuurlijk verjongde huid. Injecties met botuline toxine (populair gezegd “botox”) kunnen worden toegepast in de behandeling van ongewenste rimpels in het gezicht, tegen tandenknarsen en tandvlees lachen en tegen overmatige zweten van de oksels en voorhoofd. Hyaluronzuurfillers zijn bijzonder geschikt tegen diepere rimpels en plooien in het gezicht, voor structuurverbetering van de wangen, de jukbeenderen, de slapen en de kaaklijn. Het creëren van aantrekkelijker en vollere lippen met fillers is ook een specialiteit van dr. Njoo. Alle producten voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidseisen van de beroepsvereniging voor de dermatologie. Uit recent onderzoek is bovendien gebleken dat hoe vaker u een behandeling ondergaat des te langer het effect aanhoudt.

GECERTIFICEERDE ARTS

Daarbij is het echter van groot belang om kritisch rond te kijken met wie u in zee gaat. Cosmetiek is immers een serieuze zaak. “Ik hoor regelmatig verhalen over bijklussende artsen die van salon naar salon trekken, maar ook over beunhazen die tegen belachelijke stuntprijzen mensen proberen te overtuigen. Helaas vaak met sterk verdunde substanties en zonder de benodigde nazorg. “Omdat de kwaliteit en veiligheid te allen tijde gewaarborgd dient te zijn, hebben de NVCG en NVDV hierover reglementen voor haar leden opgesteld.” Dr. Njoo raadt iedereen dan ook aan om altijd te kiezen voor een arts die is aangesloten bij één van beide brancheverenigingen.

LASERS

Dr. Njoo maakt gebruik van de CO2RE gefractioneerde laser. Dit is een nieuw geavanceerd laserapparaat om de huid van uw gezicht, hals en decolleté voor een aantal jaren te verjongen. Lijnen, rimpels en pigmentvlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. “De bekende ‘rokerslijnen’ aan de bovenlip zijn na één behandeling met deze laser verleden tijd. Ook voor mensen die al jaren rondlopen met ontsierende acne littekens in het gezicht biedt deze laser de oplossing.” Maar ook allerlei vormen van goedaardige huidgezwelletjes kunnen met deze laser worden verwijderd. De behandeling van deze diagnosegroep wordt niet meer in de reguliere zorg door uw verzekeraar vergoed, terwijl u met slechts één behandeling van al die hinderlijke (moeder)vlekjes, bultjes en wratjes af bent. De CO2-laser is ook geschikt voor het verwijderen van die hinderlijke xanthelasmata (vetbultjes) en syringomen (zweetbultjes) rondom de ogen. Door de precisietechniek van deze laser kunnen deze bultjes vrijwel zonder littekenvorming worden afgevlakt. Meestal zijn hierbij 2 tot 4 behandelingen nodig, maar dan heeft u wel uw ‘fraaie kijkers’ weer helemaal terug.” Vooral de wintermaanden zijn uitermate geschikt voor een laserbehandeling aan het gelaat. De dagen zijn namelijk korter en de zon is minder intens.

INNOVATIEVE SPATADERBEHANDELING

Dr. Njoo beschikt over een laserbehandeling om kleine spatadertjes aan de benen zonder operatie en zonder inspuiten te behandelen. Met de Ellipse Nd:YAG laser worden kleine ontsierende paarse, blauwe en rode spatadertjes met scherpere precisie behandeld. Het bloed in het vat wordt opgewarmd; waardoor de wand van het vat definitief wordt vernietigd. Het vat wordt vervolgens op een natuurlijke wijze door uw afweersysteem opgeruimd. Door deze gerichtere benadering wordt de huid rondom het vat nauwelijks aangetast. Ook hoeft u na de behandeling geen elastische kousen te gebruiken. Door een nieuwe koeltechniek is de behandeling met de Ellipse laser een stuk minder pijnlijk dan andere lasersystemen. Afhankelijk van de grootte en uitgebreidheid van de adertjes zijn er één of meerdere behandelingen nodig. Aan de hand van een huidonderzoek en een recent Duplexonderzoek van uw benen kan dr. Njoo bepalen of uw spatadertjes in aanmerking komen voor deze behandeling.

INTAKE EN 24/7 NAZORG

Bij dr. Njoo kunt u eenvoudig en snel een afspraak maken voor een intakegesprek met indien gewenst aansluitend de behandeling. Hij zal ingaan op uw klachten en wensen en een behandelplan op maat voorstellen. Alle (on)mogelijkheden zullen de revue passeren. U heeft immers recht op een goed en eerlijk advies. Tot slot zal hij met u bespreken welke voorzorgsmaatregelen u zelf kunt nemen om de behandeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Ook na de behandeling is dr Njoo altijd bereikbaar voor advies en begeleiding. Uit reviews van klanten is gebleken dat deze service enorm wordt gewaardeerd. De behandelingen bij dr. Njoo vallen buiten de vergoedingsvoorwaarden van uw ziektekostenverzekeraar.

AFSPRAAK MAKEN?

Dr. David Njoo houdt praktijk in het Gezondheidscentrum Vondelplein te Amersfoort. Een afspraak maken kan eenvoudig via telefoon/whatsapp 06-44702873, de website www.davidnjoo.nl, of via e-mail info@davidnjoo.nl.

Fotografie: Marc de Jong