De Huis Stylist voor een compleet interieuradvies

0
3361

U bent uniek en u wilt dit ook in uw interieur tot uitdrukking brengen. Binnen het brede assortiment aan wand, vloer- en raambekleding van De Huis Stylist vindt u precies wat u zoekt voor de inrichting die bij u past. Maar de binnenhuisadviseurs van De Huis Stylist gaan veel verder en ondersteunen u ook bij het maken van een realistisch interieurplan. In de showroom of bij u thuis.

Als u populaire televisieprogramma’s moet geloven, dan kan bijna iedereen zich tegenwoordig stylist noemen. Om uw woning goed opnieuw in te richten is er volgens Patrick Vos van De Huis Stylist veel meer nodig dan een grote tas met kaarsen, kandelaars en kussens. “Het opnieuw stylen van je interieur vraagt om meer dan een nieuw vloerkleed en een bosje bloemen”, aldus Patrick. “Bij De Huis Stylist gaan we verder. Onze binnenhuisadviseurs ondersteunen je bij het maken van een realistisch interieurplan. Je deelt je wensen en samen bekijken we wat er wel en niet mogelijk is voor de inrichting. Zo komen we tot een stijl, kleurgebruik en indeling van het interieur die helemaal bij je passen.”

Advies aan huis

Voor een aanvullend gesprek en het opnemen van de maten komen de adviseurs van De Huis Stylist graag bij u thuis langs. “Nadat wij de verdeling van de ruimtes en de huidige inrichting hebben bekeken, leveren wij een aangepast interieuradvies. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij inschatten wat de realistische mogelijkheden van de ruimtes zijn”, legt interieuradviseur Beja Ellermeijer uit. “Om je inrichting op te frissen hoef je overigens niet alle meubels weg te doen. Een restyling naar de laatste trends en met gebruik van de duurste materialen en merken kan namelijk een kostbare aangelegenheid zijn. Uiteraard zijn wij je ook van dienst bij een gedeeltelijke restyling. Je behoudt bijvoorbeeld (een deel van) de meubels. Door de meubels anders op te stellen en de kleuren aan te passen is het mogelijk je woning een frisse, nieuwe look te geven. Of wat dacht je van behang als een leuke eyecatcher.”

Deskundig advies op maat

“Ik ga elke dag met plezier naar de zaak”, vertelt Patrick vol passie. “Ik heb namelijk echt lol in m’n werk. Het is leuk om mensen goede adviezen te geven. Daarbij schroom ik niet om eens ‘nee’ te verkopen, als je weet dat iemand echt niet gelukkig gaat worden met een bepaalde keuze, maar uiteindelijk ligt de beslissing uiteraard bij de klant.” En dat die aanpak werkt, blijkt wel. Wel is het belangrijk om de tijd te nemen voor de klanten, ook al is tijd tegenwoordig een schaars goed. Patrick en Beja denken graag ‘out-of-the-box’ en halen voldoening in het verrassen van de klant met alternatieven en mogelijkheden waaraan men nog niet heeft gedacht. Daarbij gaan zij complexe situaties vooral niet uit de weg. “Voor mij en mijn collega’s is iedere klant en elke opdracht uniek, elk interieur een gewilde uitdaging die wij graag met plezier samen met je aangaan!”

Eigen stoffeerders

“Zodra de klant een keuze heeft gemaakt, dan gaan we langs om alles kosteloos nog eens exact op te meten.” Nadat alles is opgemeten worden de materialen besteld en vervolgens door een eigen stoffeerdersteam ingericht. “Daarnaast hebben we ook een vast atelier. We kunnen dus alles in eigen huis uitvoeren.” Een huis vol wonen. Dat is volgens Patrick de meerwaarde bij De Huis Stylist.

Inspiratie nodig?

Wilt u wooninspiratie opdoen? Breng dan een bezoek aan de showroom op De Kamp in Amersfoort. Het is namelijk onmogelijk om niet direct geïnspireerd te raken bij een bezoek aan de showroom die gevestigd is in een pand uit de 18e eeuw.

De Huis Stylist Amersfoort
Kamp 82, Amersfoort
T. 033-4801379
www.de-huis-stylist.nl

Fotografie: Nico Brons