Uniek uit eten op de mooiste plek aan de Plas

0
4034

Het koudere seizoen staat voor de deur en dat betekent magische herfstkleuren, kortere dagen en méér gezelligheid met familie en vrienden. Het Kralingse Bos vormt zich in deze tijd van het jaar altijd tot een prachtig decor. En dat heeft niet alleen betrekking tot het natuurschoon. Juist de culinaire verras- singen die je er kunt vinden maken het Kralingse Bos zeker een bezoekje waard. Met een prachtige spot aan het water, ruime gratis parkeergelegenheid én een adembe- nemend uitzicht op de Rotterdamse skyline is restaurant De Schone Lei komend seizoen zeker de onbetwiste nummer 1 locatie voor een lekkere borrel, lunch of uitgebreid diner.

DE SCHONE LEI

Brasserie de Schone Lei vind je in de bosrijke omgeving van het Kralingse Bos. Na een verfrissende wandeling plof je hier ontspannen neer op een loungebank of schuif je aan in het knusse restaurant. Maak het plaatje af met een goed glas wijn of een beker warme chocolademelk en je perfecte herfst break is compleet. Vanuit de warme brasserie heb je een fraai uitzicht op de skyline van Rotterdam. Bedrijfsleidster Kathelijne Boerema staat al 10 jaar aan het roer van de Schone Lei en vertelt enthousiast: “Het uitzicht gaat nooit vervelen. Vooral in de nazomer is het adembenemend om te zien hoe de zon achter de skyline wegzakt. Het bos krijgt een betoverende uitstraling door alle verschillende kleuren. Met de gezellige borrels en uitgebreide diners zorgen we hier voor mooie herinneringen van veel families en vriendengroepen.”

TIPJE!

Trouwplannen? De Schone Lei leent zich bij uitstek voor een romantische trouwce- remonie, receptie of huwelijksfeest. Zorg wel dat je op tijd bent met de reservering, de locatie is geliefd onder veel love birds!

SPECIAALBIEREN & MOOIE WIJNEN

Bij de Schone Lei vind je echte levensgenieters. Groepen vriendinnen genieten van het High Wining Concept met bijpassende hapjes, maar ook voor een verjaardagsborrel ben je hier aan het juiste adres. Smaak- volle borrelplanken, verschillende speciaal- bieren en mooie wijnen dragen bij aan een ontspannen sfeertje. In het restaurantge- deelte schuif je aan voor heerlijke gerechten zoals een burger van Black Angus rund, een Argentijnse entrecote, lamsrack en verschil- lende visgerechten met top kwaliteitsvis van Schmidt Zeevis.

De Schone Lei
Plaszoom 500, Rotterdam
T. 010-2121555
www.deschonelei.nl