Van idee tot droomkast

0
3942

Bij KLAY schuifdeurkasten bent u aan het juiste adres voor een kwaliteitskast! Dit creatieve bedrijf maakt en levert al meer dan 26 jaar maatmeubilair als schuifdeurkasten, inloopkasten en boekenkasten met de laatste hoogwaardige materialen. KLAY schuifdeurkasten op maat staat voor een goede prijs- kwaliteitverhouding en een perfect service vanaf advies/verkoop, tot de plaatsing.

Een schuifdeurkast bepaalt volgens Hans Klay de uitstraling van een kamer. “Het is niet een bijmeubel maar een onderdeel van het geheel. Daarom vinden wij het enorm belangrijk klanten te adviseren en te inspireren over onze producten en mogelijkheden. Met onze vakmanschap en ervaring leveren wij kwalitatief hoogwaardige schuif- en inloopkasten tegen een betaalbare prijs.”

OVER KLAY SCHUIFDEURKASTEN

KLAY schuifdeurkasten is een zusterbedrijf van KLAY interieurbouw dat zich met zowel de particuliere als zakelijke markt bezig houdt. Met deze ervaring maakt KLAY voor zowel kleine, als grote particuliere en zakelijke klanten hoogwaardige producten op maat. “Al onze producten worden in onze eigen meubelmakerij bedacht en ontwikkeld door vakkundig opgeleid personeel. Indien gewenst, leveren en monteren wij meubilair op locatie en geven altijd advies over de verzorg en onderhoud van het product”, aldus Hans.

MET LIEFDE VOOR HET AMBACHT

Bij Klay schuifdeurkasten werkt iedereen met liefde voor het ambacht aan producten op maat. “Ons vakbekwame personeel en ons professionele machinepark staat garant voor een mooi product en tevreden klanten”, vertelt Hans ons trots. “Wilt u een keer komen kijken in onze werkplaats? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers in de showroom van Spijkenisse of Hoogvliet.”

INTERESSE?

Bent u al tijden op zoek naar een schuifwandkast voor in die lastige hoek? KLAY Schuifdeurkasten helpt u graag uw idee uit te werken tot uw droomkast. Kom gerust langs in één van de showrooms zodat zij u meer kunnen vertellen over hoe belangrijk een goede kast voor u kan zijn.

KLAY Schuifdeurkasten
Lucebertstraat 42, Spijkenisse
Mandenmakerstraat 31 A, Hoogvliet
T. 0181-657567
www.schuifdeurkastenopmaat.nl