Simpel, snel en slank dankzij Easyslim.nu

0
3535

Medio mei 2015 startte Lisa als franchiser. “Op 11 mei 2015 opende ik mijn salon op de Hilvertsweg. Achteraf in een steegje ging ik het Easyslim.nu avontuur aan. En wat een avontuur is het gebleken. Al snel bleek de Hilvertsweg te klein, dus moest ik op zoek naar een groter pand. Deze vond ik in mijn huidige salon op de Gijsbrecht van Amstelstraat. Na een verbouwing konden we op 28 november 2015 verhuizen. In de tweede week van januari 2016 arriveerde mijn tweede apparaat. Ongelooflijk maar waar, vanaf dag 1 zit ook deze vol. Klant na klant kwam binnen en ging tevreden de deur uit. Bovendien bleven ze terug komen en namen ze hun man, zus, broer en vrienden mee.” Easyslim.nu Hilversum groeide binnen een mum van tijd. De klanten voelen zich fit, zijn slanker en hebben meer zelfvertrouwen. “Precies hetgeen wat mijn passie is en waarom ik een afslankstudio begonnen ben.”

HOE WERKT HET?

Bij Easyslim.nu worden cellulite, slappe huid, striae en overtollig vet en vocht weggewerkt zonder dat je je daarvoor in het zweet hoeft te werken. “Het enige dat je hoeft te doen is een aantal keer, de ene persoon meer dan de andere, met electrodenpads aangesloten te worden op een geavanceerd apparaat dat door de unieke combinatie van ultrasound en elektrostimulatie plaatselijk per behandeling tussen de 4 en 28 centimeter afslankt, het huid en bindweefsel versterkt én spieren opbouwt. Met gewoon sporten krijg je dit niet voor elkaar. De klanten mogen altijd binnen lopen om meer informatie te verkrijgen, vragen te stellen of een afspraak te maken voor een proefbehandeling.”

WAAROM KIEZEN VOOR EASYSLIM.NU?

  • Direct verlies van centimeters
  • Vet definitief weg
  • Spieropbouw
  • Versterking huid en bindweefsel
  • Vermindering/verwijdering cellulite
  • Geheel pijnloos en totaal veilig
  • Overmatig vocht wordt uit het lichaam verwijderd

Easyslim.nu, de afslankstudio waar met behulp van een gepatenteerd en geavanceerd apparaat afslanking en spieropbouw plaatsvindt, zorgt voor blije klanten. Zo is de 70-jarige Henny J. Geelen na drie maanden zeer blij met het resultaat. “Tja, dan lees je de advertentie over Easyslim.nu en hun stelling dat je buik verdwijnt als sneeuw voor de zon door deze behandeling. Je kijkt eens naar je eigen buik en je realiseert je dat je altijd je buik probeert in te houden als er een vrouw in de buurt is. Eigenlijk word je er doodmoe van. Tja, je hebt allang geen sixpack meer en je broeken worden alsmaar een maat groter. En laten we eerlijk zijn, de eerste die tegen je zegt: ‘wat heb je toch een lekkere dikke bierbuik’, moet nog geboren worden. Wat doe je dan? Ik koos ervoor om een poging te wagen met de behandeling van Easyslim.nu.“ Henny is inmiddels drie maanden verder en erg blij met de gemaakte keus. “Had ik Easyslim.nu maar eerder ontdekt. Als je dan ook nog eens meer gaat bewegen en oppast op wat je aan eten naar binnen werkt, net als ik nu doe, dan krijg je er echt lol in. Mijn schoonzoon is inmiddels jaloers geworden en komt niet verder dan: ‘Goh moest je je zo nodig uitsloven met dat Easyslim.nu gedoe?’ Ik heb maar lief geglimlacht en gezegd dat ik in de loop van dit jaar nog eens een 10-rittensessie ga doen bij Easyslim.nu om de vorm van mijn buik er goed in te houden.” Een bijkomend voordeel is dat de vinger van Henny nu weer goed functioneert. “Van mijn middelvinger is een zenuw beschadigd, maar ook dit gaat nu een stuk beter. Ik ben mijn buikje kwijt, ik ben weer gezonder gaan leven door bewuster te gaan eten en veel meer te bewegen, en ik kan mijn vinger weer goed gebruiken. Al met al met op alle fronten winst, wat is begonnen met een simpele behandeling bij Easyslim.nu.”

MEER WETEN?

Wil je ook ervaren hoe je met Easyslim.nu afslankt? Maak een afspraak voor een proefbehandeling en intake op de website of telefonisch.

Easyslim.nu Hilversum
Gijsbrecht van Amstelstraat 238 A, Hilversum
T. 06-51613311
www.easyslim.nu