Persoonlijk advies en vakkundig onderhoud

0
3682

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een computer. Maar pas wanneer er een probleem optreedt, merken we hoe afhankelijk we van ons digitale kameraadje zijn geworden. Zit u ook met uw handen in het haar? Of bent u toe aan een nieuwe desktop of laptop, dan bent u bij de computer experts van New Life Computers in Amersfoort aan het juiste adres.

New Life Computers is een dynamisch bedrijf dat al ruim 13 jaar gespecialiseerd is in het leveren van nieuwe computers en laptop’s. “We zijn ooit begonnen met het repareren en leveren van gebruikte computers”, vertelt eigenaar Ed Winters. “Vroeger werden computers sneller weggegooid in plaats van gerepareerd. Deze computers gaven wij dan een nieuw leven.” Inmiddels verkoopt het bedrijf voornamelijk nieuwe computers, maar is de oorsprong niet vergeten. Zo ondersteunt New Life Computers het werk van de Stichting Liaison in Bosnië. “Het komt regelmatig voor dat oude computers en/of laptops van de hand worden gedaan die te oud zijn voor de gebruiker maar nog wel werkbaar zijn. Wij knappen deze apparatuur weer op en doneren deze geheel kosteloos aan deze Stichting zodat de mensen in Bosnië hier nog enige tijd mee kunnen werken”, aldus Ed.

ADVIES BIJ DE AANSCHAF

New Life Computers levert zowel aan particulieren als ook aan kleine bedrijven. Alle computers worden geheel naar wens van de klant gemaakt. Dus koopt voor het eerst een computer of u bent op zoek naar het nieuwste van het nieuwste? Wat de reden ook is voor de aanschaf van een computer, er zijn volgens Ed veel punten waar u op moet letten, van processor tot harde schijf en van videokaart tot randapparatuur. Goed advies op maat is dan ook belangrijk. “Wij leggen u graag uit welke aspecten voor u van belang zijn, zodat de computer die u koopt past bij uw gebruik en behoeften. Computers zijn er immers in allerlei soorten maten en variëren sterk in hun prestaties”, legt Ed uit. “Bovendien heeft niet iedereen per sé een dure computer nodig. Wij helpen u de juiste oplossing te vinden.” Het team van Ed vraagt daarom altijd expliciet waar de computer voor gebruikt gaat worden. Deze werkwijze heeft zijn vruchten afgeworpen en de afgelopen jaren is het aantal klanten uit Amersfoort en omgeving fors gestegen. “Ook bij reparaties en onderhoud is persoonlijk contact en eerlijk advies belangrijk. Zeker als dit wordt gecombineerd met scherpe tarieven.”

BETERE SERVICE VINDT U NERGENS

“New Life Computers is er immers voor u”, benadrukt Ed. “Wij denken graag met u mee. Of het nu gaat om het ophalen van uw computer, het loskoppelen van uw systeem, of het geven van een korte uitleg over Windows. Wij helpen u graag en op een begrijpelijke manier.” Bij reparaties staat het team van New Life Computers klaar voor een deskundig advies en is men in staat om vrijwel alle reparaties vakkundig op te lossen. Dit kan zijn op locatie bij de klant of op locatie bij New Life Computers. Bij hardware defecten wordt er een passend advies gegeven over vervanging van losse onderdelen of advies voor nieuwe apparatuur. “En kunnen we u niet direct helpen, dan krijgt u van ons een leenlaptop mee.”

New Life Computers
Albert Schweitzersingel 303, Amersfoort
T. 033-4571775
www.newlifecomputers.nl

Fotografie: Nico Brons