Inspirerende omgeving voor sport en lifestyle

0
3580

Actioncenter Hoogland biedt een totaalconcept aan waarbij sport, ontspanning en lifestyle met elkaar samengaan. Naast de individuele activiteiten en groepslessen is het mogelijk om een fysiotherapeut, schoonheidsspecialiste of pedicure te bezoeken. Verder viedt de club volop mogelijkheden om te ontspannen. In de gezellige horeca is het goed toeven na alle inspanningen. Bovendien kan ieder lid gratis gebruik maken van de sauna in de kleedkamers.

Actioncenter Hoogland is gevestigd in het centrum van Hoogland. Volgens eigenaar René Eleveld is iedereen welkom om, met hulp van gediplomeerde coaches en trainers, te werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam. “De gedachte dat je met een gezonde geest in een gezond lichaam je leven kunt verrijken, is één van onze hoofdgedachten”, aldus René. “Daarom hebben wij in ons aanbod veel ruimte gemaakt voor body&mind lessen zoals yoga, pilates, bodybalance en tai chi.

FITNESS VAN DE TOEKOMST

Prachtige ruimten, optimaal geoutilleerde toestellen en apparatuur, gratis wellness faciliteiten en kundige begeleiding, Actioncenter Hoogland heeft alles in huis om optimaal van sport en lifestyle te kunnen genieten. De fitnessruimten bieden plaats aan groepslessen (meer dan 80 per week), personal training en fitness. Er wordt gewerkt met een grote diversiteit innovatieve fitnesstoestellen. Zo zijn volledig geautomatiseerde toestellen voorzien van touchscreens met een volgsysteem. “De toestellen worden door ons eenmalig ingesteld waardoor de klant altijd op de juiste manier zit en met de juiste weerstand traint. Voor wie weinig tijd heeft of een ieder die het prettig vindt om in een circuit te trainen, kunnen in een half uur een volledige training doen op onze nieuwe eGym-cirkel (zie kader)”, legt René uit. “En altijd op een verantwoorde en evenwichtige manier.”

ACTIVERENDE OMGEVING

Actioncenter Hoogland biedt een uitgebreid scala aan groepslessen. Daarnaast is het mogelijk om personal training te krijgen. “We willen onze leden constant verrassen. Het is belangrijk dat de club vooral een leuke ontmoetingsplaats is voor de leden. Onze gezellige horeca draagt hier aan bij, maar ook ons aanbod aan extra activiteiten, zoals bootcamp, het BenFit afslankprogramma en diverse workshops”, aldus René. “Wij willen passie en beleving in sport en gezondheid overbrengen. We hopen vooral dat men hier naartoe komt voor de ontspanning en niet omdat sporten ‘moet’. Bewegen kan namelijk ook leuk zijn en een sociale functie hebben. Action- center Hoogland moet een inspirerende omgeving zijn waar mensen graag komen. Ook om gewoon een praatje te maken en een cappuccino te drinken.”

PROEF OP DE SOM

Hoewel ik totaal niet gekleed ben voor een rondje fitness, laat ik mij toch overhalen door René om de voordelen van de eGym-Cirkel aan den lijve te ondervinden. Na een korte uitleg krijg ik een armbandje om waarmee ik de toestellen kan bedienen. Alle toestellen worden door René voor mij ingesteld en op ieder toestel doe ik een krachttest. Op basis van deze krachttest wordt door de software bepaald welke weerstand bij mij past. Het trainen gaat heel eenvoudig. Ik meld mij met mijn armbandje aan bij het eerste toestel en op het display verschijnt een golfbeweging met een wit balletje. Door te bewegen stuur ik het witte balletje door de ‘slurf’ en na 1 minuut ben ik klaar. Op naar het volgende toestel. Twee rondjes en 30 minuten later ben ik klaar en ik moet zeggen, ik voel me geweldig.Getraind en voldaan! Wanneer mag ik weer, maar dan wel in sportkleding?

Fit & Vitaal in 30 minuten mét tevredenheidsgarantie!
Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wilt u daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym-Cirkel.

WAT IS DE EGYM-CIRKEL?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van acht volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor u in en al uw persoonlijke gegevens, zoals uw zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor u binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg u via uw persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. U traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig.

WAAROM TRAININGEN OP DE EGYM-CIRKEL?

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en uw persoonlijke chipkaart;
  • Effectieve training in slechts 2x 30 minuten per week;
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
  • Altijd & overal inzage in uw trainingsresultaat;
  • Fit & Vitaal in 30 minuten!

Actioncenter Hoogland
Hamseweg 2H, Hoogland (boven de Formido)
T. 033-2851280
www.actioncenterhoogland.nl

Fotografie: Felix Sedney