Groot, groter, grootst: Vloer- en wandtegels worden steeds groter

0
3343
Hoek Sanitair

Steeds meer mensen kiezen voor een tegelvloer. Een stenen vloer is namelijk niet alleen duurzaam, sterk en eenvoudig te onderhouden, maar past door de vele mogelijkheden ook nog eens in elk interieur. Of u nu kiest voor keramische tegels, natuurstenen tegels of keramisch parket, een tegelvloer is tijdloos en kan in elke binnen- en buitenruimte worden toegepast. Bij Sanitair & Tegelhandel Van den Hoek in Amersfoort vindt u altijd de tegel die bij u past.

Meer dan veertig jaar geleden begon Sanitair & Tegelhandel Van den Hoek met de levering van tegels in de regio Amersfoort. Inmiddels is het assortiment tegels sterk uitgebreid en heeft het bedrijf een uitstekende naam in de wijde omgeving opgebouwd. “Als je naar een tegel voor de badkamer of woonkamer op zoek bent, dan moet je zeker een bezoek aan ons brengen”, aldus eigenaar Elbert van der Horst die sinds 2008 aan het roer staat. “Wij hebben namelijk een assortiment van meer dan 500 wand- en vloertegels die zowel binnen als ook buiten zijn te gebruiken. Daarmee zijn wij een van de grootste leveranciers van tegels in Midden-Nederland.”

VOORBEELDPANELEN

Omdat de vraag naar steeds grotere tegels door de jaren heen sterk is toegenomen, heeft Elbert daar in zijn vernieuwde tegelshowroom rekening mee gehouden. De traditionele paneellades zijn vervangen door XXL-versies waar u de tegels op een oppervlakte van 240 bij 120 centimeter kunt bewonderen. “Dit geeft een veel beter beeld, omdat je nu nog steeds meerdere grote tegels naast elkaar kunt tonen en als klant kunt zien wat voor uitstraling het geheel heeft.” Maar dat is nog niet alles. Daarnaast heeft Elbert een digitale presentatiewand waar u elke tegel op ware grootte kunt bekijken in het door u gewenste patroon en kleur. En wilt u zich eerst thuis oriënteren, dan kunt u gebruik maken van de online applicatie op de website. U kunt hier tevens een QR-code aanmaken en tijdens uw bezoek aan de showroom in Amersfoort de tegels op ware grootte bekijken op de digitale presentatiewand.

BADKAMERSPECIALIST

Volgens Elbert is Sanitair & Tegelhandel Van den Hoek daarnaast een badkamerspecialist die verder gaat waar andere bedrijven stoppen. “Ons team bestaat uit enthousiaste mensen die het kopen van een badkamer tot een heuse beleving maken. Wij hebben geen ‘mes-op-tafel’ mentaliteit, maar proberen de klant met raad en daad terzijde te staan zodat deze zijn of haar droombadkamer kan realiseren.” Onderwerpen als ‘hoeveel gebruikers?’ en ‘wie gaat de badkamer gebruiken?’, komen tijdens het adviesgesprek uitvoerig ter sprake. “Op deze manier kunnen we een advies op maat geven. Met ons 3D-tekenprogramma visualiseren wij uw wensen tot een passend badkamerontwerp. Het ontwerp van de badkamer kan eventueel via e-mail naar u verstuurd worden waardoor u thuis uw badkamer in 3D kunt bekijken. Via ons uitgebreide en ervaren installateurskanaal is ook de installatie van uw badkamer in vertrouwde handen.”

BADKAMERTRENDS

De ontwikkelingen op badkamergebied volgen elkaar volgens Elbert snel op. “Zo is Geberit gestart met inbouwreservoirs met een ‘deurtje’ om een schoonmaakblokje in te doen en bieden diverse aanbieders nu ‘rimfree’ toiletpotten zonder spoelrand aan. Ook zogenaamde ‘houtlook tegels’ komen steeds vaker voor in de moderne woon- en badkamer. Door de slijtvaste eigenschappen is keramisch parket namelijk geschikt voor iedere leefsituatie”, aldus Elbert. “Met keramisch parket heeft u niet alleen de uitstraling van een houten vloer, maar heeft u ook nog eens alle voordelen van een keramische tegel. Ook zien we een trend dat de badkamer als statussymbool completer wordt. De afwerking wordt steeds belangrijker, ondanks het feit dat het een privéruimte is waar gasten normaal gesproken niet komen.” In de showroom treffen we ruim 70 opstellingen aan in diverse stijlen en met alle bekende merken.

INTERESSE?

Zowel voor de complete badkamer als de levering van alleen sanitair, tegels en accessoires bent u bij Sanitair & Tegelhandel Van den Hoek op het juiste adres. Professioneel advies en kwaliteitsproducten tegen eerlijke prijzen. Kom vrijblijvend naar de showroom voor uw nieuwe badkamer of tegelvloer.

Sanitair- & Tegelhandel Van den Hoek
Magnesiumweg 13, Amersfoort
T. 033-4944929
www.hoekbadkamers.nl

Fotografie: Nico Brons