Goedemorgen! Uitgeslapen?

0
3230
Truste Slaapcomfort

Op sommige dagen voelt het alsof alles mogelijk is. De zonsopgang lijkt een belofte dat al uw wensen zullen worden vervuld. Deze waardevolle sensatie is onze reden van bestaan en is alleen mogelijk wanneer u goed uitgerust wakker wordt. Volgens Fred van der Veer van Truste Slaapcomfort is een uiterst comfortabele matras de belangrijkste vereiste en de bepalende factor voor een rijk en gezond leven. “En een Vispring bed is het hoogst haalbare op het gebied van slaapcomfort.”

DROOMBEDDEN OP MAAT SINDS 1901

In 1901 besluit James Marshall zijn vrouw het meest kostbare geschenk te geven: een perfecte nachtrust. Hij maakt daarbij voor het eerst gebruik van losse pocketveren van staal in de matrassen. Dit was in die tijd baanbrekend. De matrassen van James Marshall werden wereldberoemd en sindsdien staan Vispring bedden synoniem voor luxe en het perfecte slaapcomfort.

MAATWERK PUR SANG

Een bed op maat van Vispring is een garantie voor superieure luxe en een ongestoorde nachtrust. Al meer dan 100 jaar verfijnen ze de subtiele kunst van het combineren van veergrootte, spanning en veerkracht met de beste materialen die de natuur ons biedt. “Ze produceren zelf veren uit vanadium-staal. Daarnaast voorziet Vispring iedere matras en boxspring met een unieke selectie veren om zo een ruime keuze aan slaapopties te bieden. U kunt zelfs uw persoonlijke veerspanning kiezen”, benadrukt Fred. Elk Vispring bed wordt op traditionele wijze door ambachtslieden met de hand gemaakt. Daarbij maakt men uitsluitend gebruik van de allerbeste, natuurlijke materialen – zoals zuiver kasjmier, fijne lamswol, paardenhaar en zacht katoen – met als ultieme doel het bevorderen van ons slaapgenot.

HONINGRAATSYSTEEM

Een Vispring matras kan tot duizenden veren bevatten met gemiddeld meer draad per veer en meer veren per matras dan welk ander bed ook. “Het honingraatsysteem zorgt ervoor dat er geen ruimte tussen de veren zit waardoor de vulling niet kan verschuiven. Dit garandeert een glad slaapoppervlak.” En voor uw gemoedsrust krijgt u op bij Vispring ook nog eens een levenslange garantie. Dit betekent dat uw bed wordt vervangen of gerepareerd wanneer het defecten vertoont vanwege gebrekkig vakmanschap.

SIDE-STITCHING

Elke Vispringmatras heeft minimaal twee rijen side-stitching om de buitenste veren aan de boven- en onderzijde vast te maken. De side-stitching wordt uitgevoerd door ervaren stoffeerders die een traditionele lange naald en garen gebruiken ter versteviging van de randen en de zomen. “Op deze manier zijn de veren stevig ingebed, maar kunnen ze wel vrij bewegen en passen ze zich vlot aan elke beweging van de slaper aan”, legt Fred uit. Bovendien omvat het comfort van het slaapgebied de complete matras.

TRUSTE IS OFFICIEEL VISPRING DEALER

Met uitsluitend vakkundig vakmanschap en het gebruik van duurzame materialen biedt Vispring de beste bedden ter wereld. “Om die reden zijn wij erg trots dat wij officieel Vispring dealer zijn”, aldus Fred. “Voor het juiste Vispring slaapsysteem is persoonlijk advies noodzakelijk. De collectie is zo uitgebreid dat wij u graag gericht adviseren omdat goed slapen heel persoonlijk is. Maak daarom een afspraak of kom langs in onze showroom en ervaar de ruime keuze aan slaapopties die Vispring u te bieden heeft.”

Truste Slaapcomfort
Brabantsestraat 2, Amersfoort
T. 033-4767797
www.truste.nl

Fotografie: Nico Brons