Geef uw MEUBELSTUK een tweede leven

0
3241
Beekes Stoffeer Atelier

Thuiskomen is iets wat voor iedereen belangrijk is. Tot rust komen en uzelf zijn op een plek die aanvoelt als een warme deken. Dat thuisgevoel creëert u met een inrichting die bij u past. En daarbij willen ‘De Dames’ van Beekes Stoffeer Atelier u graag helpen. Door out-of-the-box te denken en vakmanschap te combineren met interieurkennis slaagt u altijd en bent u verzekerd van een uniek meubelstuk dat past binnen uw interieur.

Beekes Stoffeer Atelier uit Loosdrecht mag sinds een paar jaar het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren. Het logo wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Stuk voor stuk zaken die ze bij Beekes Stoffeer Atelier als vanzelfsprekend beschouwen. De ‘Dames’ zijn hier dan ook heel trots op. Bij binnenkomst hebben we al snel in de gaten dat we hier te maken hebben met echte meubelliefhebbers. In het atelier hangt een zéér prettige geur van nieuw leer en op diverse plaatsen wordt hard en vakkundig gewerkt aan stoelen en kussens voor zowel binnen als ook buiten.

RUIME ERVARING

Annemieke Beekes is op achttienjarige leeftijd begonnen in de meubelstoffeerderij van haar vader in Utrecht. Inmiddels heeft ze al meer dan 30 jaar ervaring opgebouwd in deze sector. In 2001 besloot zij samen met Alina Lagerweij in Loosdrecht voor zichzelf te beginnen onder de naam Beekes Stoffeer Atelier. De dames waren de eerste vrouwen in Nederland die alle aspecten van het meubelstofferen tot hun vakgebied mochten rekenen. “Door het zware fysieke werk, was dit beroep namelijk lang een mannenbolwerk”, aldus Annemieke. Het team van Beekes Stoffeer Atelier richt zich op het complete herstofferen van uw huis, tuin, boot of caravan. “Zeker als het stoelen of banken van een bekend merk zijn, dan is het zeer de moeite waard om ze opnieuw te stofferen. Bovendien is men vaak gehecht aan een meubelstuk en wil men het een tweede leven geven”, aldus Alina. “Daarnaast zie je ook vaak dat mensen oud en nieuw met elkaar combineren. “Laatst heb ik voor iemand een oude chaise longe gestoffeerd met stof die de klant zelf aanleverde. Hij had namelijk een nieuw bankstel gekocht en extra stof besteld. Zo wordt een traditioneel meubelstuk met de nieuwe stof toch goed combineerbaar met het nieuwe bankstel.” Maar ook voor het ouderwets klassieke werk bent u hier natuurlijk aan het juiste adres. Eigenlijk voor alles wat aan meubels gestoffeerd kan worden. “Wij doen de meest uiteenlopende werkzaamheden zoals aangepaste stoelen, kussens en matrassen voor mensen met een beperking en we hebben ons sinds een paar jaar ook gespecialiseerd in het herstofferen van boxsprings en het maken van headboards.” Volgens Alina onderscheidt Beekes Stoffeer Atelier zich van andere meubelstoffeerbedrijven door de veelzijdigheid, kennis en vakmanschap. “Vaak zie je dat een meubelstoffeerbedrijf goed is in het uitvoeren, maar dat ze tekort schieten in het adviseren op het gebied van interieurinrichting.” Bovendien is Alina styliste en kan zij een bezoek aan huis brengen om te kijken naar wat voor stijl uw voorkeur uit gaat en u hierbij helpen een keuze te maken.

BREED ASSORTIMENT

“Wij staan vooral bekend om onze specialisatie in de merken Artifort, Gelderland, Rolf Benz, Leolux, Montis, Schuitema en vele andere topmerken”, vertelt Alina. Er is een keuze uit meer dan 3000 verschillende stoffen en leer voor binnen én buiten. Ook voor steigerhouten banken op maat en loungekussens bent u hier aan het juiste adres. Zij hebben een van de grootste collecties stoffen die speciaal voor buiten en boot zijn, én tegen een regenbui kunnen. Ook leveren de ‘Dames’ XXL-schapenvachten, dierenhuiden, en kleden in iedere maat.

MEER INFORMATIE?

Meer weten over alle mogelijkheden die Beekes Stoffeer Atelier u te bieden heeft op gebied van huis, boot, en tuin? Breng dan een bezoekje aan het Atelier in Loosdrecht of kijk voor inspiratie in het fotoboek op de website. Voor een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk ook een foto per e-mail sturen.

Beekes Stoffeer Atelier
Oud Loosdrechtsedijk 61 A, Loosdrecht
T. 035-5255416 | 033-4622592
www.beekesstoffeeratelier.nl

Fotografie: Nico Brons