Gespecialiseerd opticien met aandacht voor de klant

0
4136

Bij Het BrillenKabinet staat alles in het teken van oogzorg en zijn uw ogen in goede handen. Gediplomeerde en enthousiaste medewerkers nemen de tijd voor u en adviseren u over alle aspecten die bijdragen aan het optimaliseren van uw zicht. In combinatie met de kwaliteitsglazen van Essilor en mooie collecties van exclusieve merken en een ruim assortiment in elke prijsklasse slaagt u altijd.

In het Alexandrium Shopping Center tegenover de Albert Heijn vinden we Het BrillenKabinet. Een optiekspeciaalzaak die in oktober 2016 alweer 15 jaar bestaat en wordt gerund door Hans Kling en Paul Leenheer. Samen met een enthousiast team staan deze onafhankelijke professionals voor u klaar voor deskundig advies op het gebied van oogzorg. “Er zijn diverse factoren die uiteindelijk ons gezichtsvermogen bepalen. Tijdens een adviesgesprek kijken wij eerst wat voor u het beste glastype kan zijn”, aldus Hans.

PERSOONLIJK ADVIES

Volgens Paul kan het oog vele verschillende afwijkingen hebben waarvan bijziendheid en verziendheid de meeste bekende zijn. Indien er aanvullend onderzoek wenselijk is, dan screent de optometrist de afwijking en stuurt u zo nodig door naar de oogarts. Een vakkundige oogmeting is namelijk van groot belang. “Bij de meeste mensen zijn de ogen in uitstekende conditie en kunnen wij prima de sterkte van de bril of contactlenzen bepalen. Aansluitend wordt in samenspraak met u bepaald wat voor u de beste oplossing is”, legt Hans uit. “Dit kunnen harde of zachte contactlenzen zijn of een nieuwe bril. Deze dan wellicht uitgevoerd met de nieuwste glastypes. Daarnaast zijn er de speciale Varilux Digitme glazen, handig indien u vaak voor een beeldscherm zit, zoals een telefoon, tablet of computer.”

ACTUEEL ASSORTIMENT

Maar naast het beste advies vindt u bij de specialisten van Het BrillenKabinet ook altijd de allernieuwste monturen van topmerken als Ray-Ban, Serengeti, TAG Heuer, Chanel, Tom Ford, Prada en Cartier. Het BrillenKabinet volgt daarbij de trends die uitvoerbaar zijn zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Bovendien zijn er circa 500 unieke monturen in elke prijsklasse beschikbaar.

Complete bescherming tegen schadelijk licht

Door de toenemende levensverwachting van de bevolking én de veranderende levensstijl is het steeds belangrijker om te zorgen dat onze ogen gezond oud kunnen worden. Onze ogen worden dagelijks blootgesteld aan schadelijk UV- en blauwviolet licht. Op lange termijn kan dit zorgen voor netvliesbeschadiging. De grootste ‘boosdoener’ hiervan is nog altijd de zon (zelfs op bewolkte dagen). Maar ook het tgebruik van digitale apparaten zoals telefoon, tablet en computer zorgt ervoor dat onze ogen steeds langer en regelmatiger worden blootgesteld aan schadelijk licht. Sinds juni 2015 is er een nieuwe ontspiegeling gelanceerd door Essilor genaamd Prevencia UV. Deze coating beschermt de ogen tegen de schadelijke golflengte die Macula Degeneratie kan verergeren danwel veroorzaken. Ook bij gebruik van tablet, telefoon en beeldscherm is deze coating zeer aangenaam voor de ogen omdat het een storend gedeelte van het blauw/violette licht wegneemt. In combinatie met de nieuwste glasdesigns geeft dit een uiterst comfortabel zicht.

SERVICE EN KLANTVRIENDELIJKHEID

Wie de winkel binnenstapt zal direct de vriendelijkheid van het personeel ervaren. Een hartelijke groet, een vers kopje koffie en een goed advies. Klanten kunnen dan ook altijd binnenlopen om bijvoorbeeld het montuur bij te stellen, glazen te laten reinigen of het vervangen van een verloren schroefje. Het team van Het BrillenKabinet ontmoet u graag in de winkel en zal de tijd voor u nemen. Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u uw ogen laten meten? Loop gerust bij ons binnen voor advies of maak een afspraak als u dat fijner vindt. Graag tot binnenkort!

Het BrillenKabinet
Poolsterstraat 54, Rotterdam
T. 010-2867512
E. hetbrillenkabinet@12move.nl
www.brillenkabinet.nl

Fotografie: Joke Schut