Voorkom gladde vloeren met de antislipoplossingen van Lodewijk

0
3320
Lodewijk Veiligheid & Comfort

Jaarlijks belanden meer dan 24.000 mensen in het ziekenhuis door een val vanwege uitglijden. Gladde vloeren als gevolg van vochtigheid zijn een belangrijke oorzaak van dit soort ongevallen. Voorkom problemen en zorg dat úw vloer wel veilig is. Met de unieke poriënbehandeling Lodewijk Vloergrip wordt uw badkamervloer zonder ingrijpende aanpassingen of aantasting van uw tegels (geen coating of etsproduct) weer veilig beloopbaar.

Lodewijk Vloergrip biedt met zijn unieke poriënbehandeling dé onzichtbare antislipoplossing tegen gladde en / of vochtige tegelvloeren, trappen en andere oppervlaktes. Het innovatieve antislipproduct wordt in drie simpele stappen aangebracht. De antislipbehandeling tast het originele aspect van uw tegel niet aan (geen coating of etsproduct) en daardoor is het resultaat niet zichtbaar, maar wel duidelijk voelbaar. Lodewijk Vloergrip is uitermate geschikt voor keramische tegels dan wel plavuizen en reageert direct op vocht, zelfs op condens. Dus niet alleen op vochtige of natte tegels, maar ook op droge tegels waar men met een vochtige of natte voet of schoen op loopt.

HOE WERKT HET?

Lodewijk Vloergrip wordt door een ervaren applicateur in korte tijd aangebracht op uw tegelvloer en is slechts enkele minuten na aanbrengen volledig beloopbaar, ook met blote voeten. Dit innovatieve antislipproduct is bovendien milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of giftige chemicaliën. Daarnaast remt de unieke formule de opbouw van schadelijke bacteriën. Bovendien kan het product overal waar natte en gladde vloeren een risico vormen worden toegepast, in uw badkamer, keuken, woonkamer of hal.

WERELDWIJDE ERKENNING

De antislipoplossing Lodewijk Vloergrip is wereldwijd door internationale keuringsinstanties (onder andere TNO, NOTOX, Huddersfield University) getest op werking, veiligheid en gezondheid.

GRATIS ANTISLIPTEST

Voor de lezers van Rex Magazines heeft Lodewijk een speciale lezersaanbieding: een gratis stroefheidsmeting bij u thuis én een fles zeepvrije vloerreiniger. Gebruik hiervoor de code REX2016. Een gespecialiseerde applicateur van Lodewijk komt dan geheel vrijblijvend uw vloer testen. Lodewijk Vloergrip is nu ook beschikbaar als doe-het-zelfpakket (Lodewijk Spray & Spoel).

OVER LODEWIJK

Lodewijk Veiligheid en Comfort is een familiebedrijf met ruime ervaring in het veiliger maken van uw woning. Aandacht en zorg voor de klant staan voorop. Beleefdheid, belangstelling en vertrouwen zijn daarbij kernwaarden. Door het bieden van diverse innovatieve, kwalitatief hoogwaardige oplossingen die het comfort en de veiligheid in en om de woning verhogen wil Lodewijk hieraan bijdragen. Om dit te kunnen realiseren biedt Lodewijk diverse veiligheids- en comfortproducten voor in en om de woning.

INFORMATIE

Wilt u ook een veilige badkamervloer zonder gevaar op uitglijden? Bel dan nu voor gratis advies 0348-203000 of ga naar de website www.veiligevloer.nl en krijg grip op gladde vloeren.