Fashion foodLIFESTYLE

0
4425

Vanaf de allereerste dag was Alexandrium, toen nog Oosterhof geheten, dé plek om het nieuwste van het nieuwste te shoppen in een prettige en luxe omgeving. Met 140 winkels was en is Alexandrium de plek om de mooiste merken te kopen. Bij één van de talloze ketens zoals Kiko Milano, Mango, Zara, River Island, G-Star en Primark. Of juist bij de verrassende boetiekjes zoals PIM Sneakers, PicturePeople of Cinnabon.

ALTIJD IETS TE BELEVEN

Alexandrium Shopping Center is één van de grootste overdekte shopping centra van Nederland. Zeven dagen per week laat Alexandrium Shopping Center de bezoeker een dagje uit ervaren met het hele gezin. Want voor jong én oud is er iets te doen. Of nu je lekker wilt eten, door één van de modezaken wilt struinen of op jacht bent naar verzorgende producten, Alexandrium Shopping Center heeft het allemaal. Ook de kleintjes komen met grote verhalen terug. Tijdens iedere schoolvakantie worden kinderidolen zoals Paw Patrol, Dora en Super4 naar Alexandrium Shopping Center gehaald om met ze op de foto te gaan.

EEN UNIEKE WINKELERVARING

Alexandrium Shopping Center doet er alles aan om van het winkelen in het winkelcentrum een unieke ervaring te maken. Regelmatig worden er leuke evenementen georganiseerd. Neem bijvoorbeeld Late Night Shopping, waar Rotterdams eigen Fred van Leer gezellig mee winkelt met de bezoeker of Alexandrium Podium Live tijdens het North Sea Round Town. Alexandrium Shopping Center haalt niet alleen met events alles uit de kast, maar speelt ook graag in op de actualiteit. “Door van elk moment een feestje te maken, is het alsof je elke keer door een nieuw winkelcentrum loopt, met nog steeds al het vertrouwde van Alexandrium Shopping Center”, zegt Christie van der Linden, woordvoerder van Alexandrium Shopping Center.

Opening Steps Dresses

Op vrijdag 19 augustus heeft Steps Dresses haar deuren geopend in Alexandrium Shopping Center. Het is een prachtige winkel worden, die gefocust is op de allermooiste jurken voor alle gelegenheden. De nieuwe Steps Dresses heeft een sprankelende opening gehad. Er waren modeshows met de prachtigste jurken, lekkere hapjes en drankjes en special gifts. Dit allemaal om de bezoekers helemaal in het zonnetje te zetten. Liefhebbers van de normale Steps winkel hoeven zich trouwens geen zorgen te maken. Deze winkel blijft ook gewoon open in Alexandrium Shopping Center. De nieuwe Steps Dresses winkel is te vinden in de passage bij HEMA, tegenover Douglas.

FASHION, FOOD & LIFESTYLE

De winkels die in Alexandrium Shopping Center gevestigd zijn, kunnen in drie categorieën ingedeeld worden: Fashion, Food en Lifestyle. Op 19 augustus opende Steps Dresses haar deuren in Alexandrium Shopping Center. Hier shop je de allerleukste jurkjes voor allerlei soorten gelegenheden. En in november 2015 opende het bekende jeansmerk G-Star RAW haar deuren in het Shopping Center. Voor de lekkerste gezonde snacks kun je terecht bij het kraampje Mijn Gedroogd Fruit. Voor wie altijd al op zoek was naar zijn of haar lievelingsparfum en aroma op basis van je eigen smaak, lifestyle en karakter is er Equivalenza Met ruim 150 exclusieve parfums, aroma’s en cosmetica voor mannen, vrouwen en kinderen slaag je daar altijd.

Fashion Weekend (29 & 30 oktober)

Alexandrium Shopping Center staat het weekend van zaterdag 29 en zondag 30 oktober in het teken van fashion, fashion en nog eens fashion! Echte fashionista’s mogen dit Fashion Weekend niet missen in Alexandrium Shopping Center. Tijdens het Fashion Weekend worden bezoekers geïnspireerd door geweldige fashionshows waar de nieuwste collecties worden getoond op de catwalk. Klanten die in het bezit zijn van de ALEX klantenkaart zitten frontrow aan de catwalk en gaan naar huis met een goedgevulde goodiebag. Natuurlijk zijn er ook beauty- en stylingadviezen en maken bezoekers met ALEX kans op gratis make-overs.

EVEN BIJKOMEN

Moe geworden van al het shoppen? Bij Alexandrium Shopping Center kun je niet alleen geweldig winkelen, maar ook heerlijk een hapje eten. Zo is Cinnabon een bakkerij waar je onder andere heerlijk zoete ronde kaneelbroodjes met een witte glazuurlaag kunt eten. De zoete broodjes worden ook verkocht in de smaken karamel en chocolade. Bij Eazie is het mogelijk om je maaltijd helemaal zelf samen te stellen met alleen de ingrediënten die jij lekker vindt. Jouw wokmaaltijd wordt vervolgens binnen vijf minuten vers voor je neus bereid. Bewust leven wordt daarmee wel heel erg Eazie.

LIFESTYLE SHOPPING

Als we het over ‘lifestyle’ hebben dan kan The Bodyshop natuurlijk niet ontbreken in Alexandrium Shopping Center. Veel winkels richten zich al op make up – bijvoorbeeld het populaire Kiko Milano – of op lichaamsverzorging. Daarom heeft The Body Shop in Alexandrium Shopping Center ervoor gekozen om zich specifiek op gezichtsverzorging te richten.

Meet & Greet Ninja Turtles

Iedere schoolvakantie zijn er in Alexandrium Shopping Center geweldige Meet & Greets met bekende TV-helden. Deze herfstvakantie verwelkomt het overdekte Rotterdamse winkelcentrum de Ninja Turtles! Turtles Donatello en Raphael komen op woensdag 19 oktober op bezoek in Alexandrium Shopping Center. De Meet & Greets sessies starten om 13.00, 14.00 en 15.00 uur en duren een half uur per sessie. Laat tijdens de Meet & Greet gratis een leuke foto maken samen met jouw held! Alle foto’s zijn te vinden op www.facebook.nl/alexandriumsc en met ALEX (of ingevuld inschrijfformulier) krijg je direct een foto mee naar huis. ALEX is de klantenkaart van Alexandrium Shopping Center en gratis aan te vragen via www.alexandriumsc.nl.

ALEX KLANTENKAART

Alexandrium Shopping Center biedt de klant meer dan winkelen alleen, want sinds 1 juni 2015 biedt het Shopping Center de klant extra service en gemak door ALEX, de nieuwe klantenkaart. Geniet van alle voordelen van ALEX, zoals privileges bij events, acties bij winkels, parkeren voor de deur, gratis 2theloo en wat te denken van een eigen Personal Shopper. Winkelen was nog nooit zo leuk en relaxed!

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes in Alexandrium Shopping Center? Like dan de Facebookpagina alexandriumsc.

Alexandrium Shopping Center
Korte Poolsterstraat 2, Rotterdam
www.alexandriumsc.nl

Fotografie: iStockphoto