CVK Accountancy & Advies ontzorgt ondernemers

0
4224

CvK Accountancy & Advies uit Stolwijk staat vooral bekend als een betrouwbaar en flexibel accountantskantoor voor het midden- en kleinbedrijf. Voor zowel het verwerken van de gehele administratie, het verzorgen van belastingaangiftes en jaarrekeningen als ook uitgebreid belastingadvies bent u bij Charony van Keulen aan het juiste adres.

Als ondernemer doet u volgens Charony van Keulen waar u goed in bent. “U stáát voor uw product. Maar bij het leiden van een bedrijf komen ook disciplines om de hoek kijken die een andere specialistische expertise vereisen, zoals: administratie, lonen, investeringen, belastingen. Zaken waar wíj verstand van hebben”, aldus Charony. CvK Accountancy & Advies is een modern AA-gecertificeerd kantoor dat langs korte lijnen werkt en op basis van ter zake kundigheid en wederzijds vertrouwen écht iets kan betekenen voor u als klant. Kortom: een no nonsense accountant met passie voor uw zaak.

VERDER DAN DE CIJFERS KIJKEN

Een goed lopende financiële administratie is essentieel voor elke onderneming. “U als ondernemer weet dat maar al te goed, maar u heeft veel andere dingen waar u zich mee bezig moet houden. U komt wellicht tijd tekort om eens verder te kijken dan de cijfers. En daarvoor kunt u CvK Accountancy & Advies inschakelen. Wij kijken wat uw bedrijf echt nodig heeft. Met een persoonlijke aanpak die gericht is op uw behoeftes”, aldus Charony. Zij ziet het dan ook als een uitdaging om samen met haar cliënten een optimale situatie te creëren. Precies zoals die bij u past. Of dit nu op fiscaal terrein of op bedrijfseconomisch gebied is. “In mijn beleving leidt een goede samenwerking tot de beste initiatieven, ideeën en adviezen. Zo gaan we regelmatig met elke klant om de tafel om de resultaten door te nemen. Een ondernemer moet immers kunnen sturen op basis van de cijfers.”

ONTZORGEN

Natuurlijk kunt u uw administratie en aangiftes zelf doen. Maar door het ontbreken van afdoende kennis kunt u al snel duizenden euro’s teveel aan belasting betalen of juist mislopen. Volgens Charony zijn ondernemers goed in hun vak, maar hebben ze vaak geen zin in de administratieve rompslomp die ondernemen met zich meebrengt. “En waarom zouden ze dat ook. Een kundig accountantskantoor zorgt ervoor dat uw onderneming gebruik kan maken van alle belastingvoordelen. Ook kan uw accountantskantoor u veel tijd besparen bij uw financiën. Wij nemen de gehele administratie uit handen nemen en verzorgen zowel de boekhouding als ook alle aangiftes”, legt Charony uit. En heeft u geen tijd om langs te komen, dan halen wij uw boekhouding gewoon bij u op. Daarnaast verzorgt CvK Accountancy & Advies de loonadministratie voor bedrijven die personeel in dienst hebben, krijgen of willen. Eén bedrijf voor al uw administratieve, financiële en fiscale zaken.

ONDERSCHEIDEND

CvK Accountancy & Advies is niet alleen onderscheidend qua werkwijze – vakkundig, laagdrempelig en enthousiast – ze onderscheiden zich ook door hun toegankelijkheid. “Bij ons treft u geen ‘team’ dat uw dossier beheert”, benadrukt Charony. “Integendeel: u bespreekt uw zaken met één en dezelfde persoon die alle ins en outs van uw bedrijf kent en als geen ander in staat is tot maatwerkadvisering. Bovendien kennen we net als u geen ‘9 tot 5’-mentaliteit. Heeft u ons in de avonduren nodig? Voel u niet bezwaard. Bel of mail gerust en wij staan tot uw beschikking.” Ideaal dus voor mensen die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen en prijs stellen op een pro-actieve accountant die niet alleen de nieuwste ontwikkelingen op haar vakgebied volgt, maar er ook in slaagt om voortdurend slimme oplossingen te bedenken. Het resultaat: u ontvangt maatwerkadvisering en betaalt minder belasting. “Uiteraard doen we dat binnen de kaders van de wet- en regelgeving en altijd in overleg met u. Ons doel: maximaal rendement behalen voor u.” Niveau bereikt u samen met CvK Accountancy & Advies.

CvK Accountancy en Advies
Nijverheidsweg 20 H, Stolwijk
T. 0182-341255
www.cvk-accountancy.nl

Fotografie: Joke Schut