Bijzondere tuinen van Blok Hoveniers

0
4188

Hun vakmanschap, inlevingsvermogen en persoonlijke benadering vertalen zich feilloos in een origineel tuinontwerp. Realistisch, waarbij je toekomstige droomtuin direct tot de verbeelding spreekt. BLOK HOVENIERS, al 26 jaar tuinspecialisten in hart en nieren.

“We gaan altijd eerst bij de klanten thuis op bezoek om hun wensen te inventariseren en de situatie ter plekke te aanschouwen”, aldus Leo Blok. “De stijl van het huis, inrichting, gezinssamenstelling en leefwijze zijn bepalend voor het buitenleven. Daarnaast spelen budget en praktische aspecten een rol. Te denken valt aan de omvang en ligging van de tuin in verband met zon- en schaduwplekken voor een terras of de beplanting, afscherming van privacy, speelgelegenheid voor de kinderen, verlichting, etc. Binnen en buiten dienen in harmonie in elkaar over te vloeien zodat er rust en balans heerst. Of het nu een onderhoudsvrije, romantische, landelijke of strak moderne tuin betreft”, legt Leo Blok uit. “Om dit te laten ervaren ontvangen klanten in het offertestadium een gedetailleerde beschrijving van ons tuinplan, inclusief plattegronden. Als extra voegen we 3D-aanzichten toe die je perspectief en inzicht geven. Je kunt je daadwerkelijk voorstellen hoe je toekomstige tuin eruitziet. Tijdens de aanleg adviseren onze hoveniers welke bomen, planten en bloemen de tuin een mooie aanblik geven gedurende de seizoenen. Het onderhoud en snoeien kunnen we uit handen nemen. Vele tuinen maken we binnenkort weer winterklaar zodat klanten er in het voorjaar naar hartenlust van genieten.”

Vanaf de oprichting van Blok Hoveniers staan persoonlijke service, kwaliteit en duurzaamheid volgens Leo Blok hoog in het vaandel. “In dat kader lopen we voorop met de nieuwste toepassingen. Sinds een jaar werken we veelvuldig met de lichtgewicht scheidingswanden van Platoflex. Een ideaal maatwerkproduct met onbegrensde mogelijkheden om een mooi lijnenspel, diepte of een aparte zithoek in een tuin te creëren. Nieuw in ons assortiment zijn keramieke tegels. Door hun unieke eigenschappen uitermate geschikt voor buitengebruik; kleur-, kras- en slijtvast, geglazuurd dus makkelijk schoon te maken, licht in gewicht en vorstbestendig. Vooral met de bijzondere XL tegels met dessins uit de collectie van vtwonen leg je je eigen unieke patroon. Blok Hoveniers biedt volop variatie voor elk type tuin en beschikbaar budget. Dit maakt ons al 26 jaar toegankelijk voor een breed publiek in Rotterdam en omstreken.”

Blok Hoveniers
Hoofdweg Noord 49, Nieuwerkerk ad IJssel
T. 0180-319949
www.blokhoveniers.nl