Een huis vol woonideeën

0
4493

U bent uniek en u wilt dit ook in uw interieur tot uitdrukking brengen. Binnen het brede assortiment aan wand, vloer- en raambekleding van Decorette Rotterdam vindt u precies wat u zoekt voor de inrichting die bij u past. Maar de binnenhuisadviseurs van Decorette Rotterdam gaan veel verder en ondersteunen u ook bij het maken van een realistisch interieurplan. In de showroom of bij u thuis.

Als u populaire televisieprogramma’s moet geloven, dan kan bijna iedereen zich tegenwoordig stylist noemen. Om uw woning goed opnieuw in te richten is er volgens Corné Slingerland van Decorette Rotterdam veel meer nodig dan een grote tas met kaarsen, kandelaars en kussens. “Het opnieuw stylen van je interieur vraagt om meer dan een nieuw vloerkleed en een bosje bloemen”, aldus Corné. “Bij Decorette Rotterdam gaan we verder. Onze binnenhuisadviseurs ondersteunen je bij het maken van een realistisch interieurplan. Je deelt je wensen en samen bekijken we wat er wel en niet mogelijk is voor de inrichting. Zo komen we tot een stijl, kleurgebruik en indeling van het interieur die helemaal bij je passen.”

Breed assortiment

“Je kunt bij ons eigenlijk voor alles op het gebied van woning- en interieurinrichting terecht. De enige uitzondering zijn meubels”, vertelt Corné. Als onderdeel van Decorette hebben we een kerncollectie die door elke winkel wordt gevoerd. Daarnaast heb je als ondernemer natuurlijk ook eigen inbreng. Zo hebben we een breed aanbod op het gebied van vloeren (onder andere tapijt, laminaat, vinyl en parket) en raambekleding (onder meer gordijnen, plissé, vouwgordijnen).” Maar ook voor horren en binnenzonwering kunt u bij Decorette Rotterdam terecht.

Deskundig advies op maat

“Ik ga elke dag met plezier naar de zaak”, vertelt Corné vol passie. “Ik heb namelijk echt lol in m’n werk. Het is leuk om mensen goede adviezen te geven. Daarbij schroom ik niet om eens ‘nee’ te verkopen, als je weet dat iemand echt niet gelukkig gaat worden met een bepaalde keuze, maar uiteindelijk ligt de beslissing uiteraard bij de klant.” En dat die aanpak werkt, blijkt wel. Volgens Corné is het belangrijk om de tijd te nemen voor de klanten, ook al is tijd tegenwoordig een schaars goed.

DESSO AirMaster for Home

De lucht die we inademen is van grote invloed op onze gezondheid. Omdat we gemiddeld 90% van onze tijd binnen doorbrengen, is een gezonde binnenlucht heel erg belangrijk. In onze huizen is fijnstof aanwezig, veel meer dan we vaak aannemen. Fijne stofdeeltjes zijn met het blote oog niet te zien, maar kunnen leiden tot ademhalingsproblemen. “Vooral als u een harde vloer heeft, blijven die fijne stofdeeltjes ronddwarrelen, waardoor ze worden ingeademd. Veel mensen realiseren zich dat niet. Om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren heeft Desso een nieuw innovatief tapijt ontwikkeld: DESSO Airmaster® for Home. Dit tapijt houdt door de speciale garens fijne stofdeeltjes tot 8 keer beter vast dan andere vloeren. DESSO Airmaster® for Home zorgt er bovendien voor dat de hoeveelheid opdwarrelend stof, bijvoorbeeld door openzwaaiende deuren of spelende kinderen, sterk wordt verminderd. Daardoor ademen we veel minder stof in en zorgen we voor een beter binnenklimaat.”

Ontzorgen

Wanneer u gaat verhuizen heeft u al meer dan genoeg dingen aan uw hoofd. “Daarom ontzorgen wij u graag een beetje”, vertelt Corné. “Wanneer u ons uw huissleutel geeft, dan zorgen wij ervoor dat al uw aankopen die u bij ons heeft gedaan, bij u gelegd, opgehangen, aangebracht of neergezet worden.” Zonder dat u er omkijken naar heeft en voor u het woonplezier direct bij binnenkomst van uw ‘nieuwe’ thuis kan beginnen.

Eigen stoffeerders

“Zodra de klant een keuze heeft gemaakt, dan gaan we langs om alles kosteloos nog eens exact op te meten.” Nadat alles is opgemeten worden de materialen besteld en vervolgens door een eigen stoffeerdersteam ingericht. “Daarnaast hebben we ook een vast atelier. We kunnen dus alles in eigen huis uitvoeren.” Een huis vol wonen. Dat is volgens Corné de meerwaarde bij Decorette Rotterdam.

Decorette woonatelier Rotterdam
Bergse Dorpsstraat 107, Rotterdam
T. 010-2850481
www.decorette.nl