Uw TUIN in een ander daglicht

0
3993

Dag en nacht genieten van uw tuin. Dat kan alleen met het unieke lichtconcept van Rainforest Lighting. Dit innovatieve bedrijf uit Huizen heeft een unieke aanpak ontwikkeld om u vooraf te tonen wat u achteraf krijgt. Vergroot uw leefruimte en gevoel voor veiligheid en geborgenheid met een sprookjesachtig en esthetisch lichtplan van Rainforest waar ‘less is more’.

Volgens Lars Mallant van Rainforest Lighting zijn veel tuinen overdag een lust voor het oog. “Bloemen, planten en bomen komen tot leven en zorgen ervoor dat je elke minuut van het uitzicht geniet. ’s Avonds wordt het anders. De wereld van moeder natuur wordt dan opgeslokt door de duisternis. Met dat inzicht bedachten we een uniek concept waarin we functionaliteit en veiligheid combineren met sfeer en uitstraling. Aan de hand van een lichtdemonstratie tonen wij u vooraf wat het effect zal zijn in uw tuin. Zo realiseren we niet alleen meerwaarde maar bieden we tevens extra allure aan een prachtig huis en een mooie tuin. U zult verrast zijn van het effect dat bereikt wordt.”

GEDREVEN PROFESSIONALS

Rainforest Lighting is een initiatief van een Nederlandse tuinarchitect met een internationale reputatie, een eigenaar van een toonaangevend Nederlands hoveniersbedrijf en een ambitieuze lichtarchitect. Drie gedreven mensen, die de ambitie hebben om tuin- en landschapsverlichting naar een hoger plan te tillen. Dit komt specifiek tot uitdrukking in hun manier van werken. “Onze aanpak is geïnspireerd door het regenwoud. In het regenwoud wordt het licht onderin namelijk gebroken door bomen, takken en bladeren. Hierdoor wordt het licht verrassend, zacht en schaduwrijk. Dit natuurlijke en sfeervolle licht kunnen wij met behulp van duurzaam LED kunstlicht nu in elke tuin realiseren, ongeacht de stijl en het formaat.” Rainforest Lighting maakt daarbij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen die de natuur zo min mogelijk belasten. “En omdat we duurzaamheid belangrijk vinden, steunen we ieder jaar minimaal één World Wide Fund Project voor het behoud van regenwouden”, aldus Lars. “Naast een esthetisch hoogstaand eindresultaat en het vergroten van het gevoel van veiligheid kunt u met ons LED kunstlicht ook een aanzienlijke besparing realiseren op uw energierekening.”

MEER WETEN?

Nieuwsgierig hoe Rainforest Lighting met licht allure en echte méérwaarde in uw mooie tuin kan creëren? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Rainforest Lighting
Aalberselaan 12, Huizen
T 06-12590979
www.rainforestlighting.com

Fotografie: Peter Baas