Slaaphof – Specialist in nachtrust

0
3603
Slaaphof Slaapcomfort

Bij Slaaphof houden ze niet van mooie verhalen, wel van het geven van persoonlijke en bruikbare adviezen. Immers, de nachtrust is de basis van een gezond leven! “Bij SLAAPHOF draait het om mensen. Wij gaan verder: wij geven u nachtrust”, zegt de enthousiaste eigenaar Henk van ’t Hof, oprichter in 1989 van SLAAPHOF SLAAPCOMFORT.

GOED SLAPEN, NIET VANZELFSPREKEND

Een bed koop je niet zomaar, daar moet je goed over nadenken. “Maar veel mensen weten niet waar ze op moeten letten. Het is belangrijk dat ze goed advies krijgen. De aankoop van een verkeerd slaapsysteem kan veel klachten geven op korte, maar ook op langere termijn. En dat is natuurlijk niet gewenst. Daarom nemen we voorlichting héél serieus”, zegt Henk. “De klant vertrouwt ons zijn rug en nachtrust toe. Daar moet je dan serieus en proffesioneel mee omgaan.”

VEEL ERVARING

Het bedrijf bestaat sinds 1989 en heeft in 2012 een nieuwe showroom gebouwd van 1600m2. Hier staan méér dan 80 van de nieuwste bedden en matrassen opgesteld om te bekijken en uit te proberen. Van een eenvoudig matras tot een compleet en hoogwaardig slaapsysteem. Bij Slaaphof vindt u vooral de merken die zich richten op een goede nachtrust, wat minder de merken die een goede marketing hebben. Carpe Diem, Ergosleep, Schramm, Swissflex, Somnus en Viking zijn de hardlopers bij Slaaphof.

HET BEGIN: ADVIES EN KOFFIE

Aan een deskundig advies gaat een goed gesprek vooraf. Welke klachten en wensen zijn erbij de klant. Daarna kan de klant kiezen voor een GRATIS meting van zijn/haar lichaam.
In een speciale testcabine staan twee computergestuurde bedden. De uitslag van deze test is een belangrijk onderdeel van het advies. Veel klachten worden opgespoord door de testbedden. Met de uitslag en uw wensen volgt een deskundig en persoonlijk advies. Niemand heeft hetzelfde lichaam en dat begrijpen ze bij Slaaphof als geen ander.

SERVICE

Bij Slaaphof begint de service al bij het advies. Een miskoop moet je voorkomen. En mocht er echt iets zijn, dan zijn we zelfs buiten kantooruren bereikbaar voor de klant. Dan krijgt u niet een freelance monteur, maar een ervaren monteur van Slaaphof. Wel zo fijn als u een probleem hebt. Ook na 18.00 uur.

Slaaphof Slaapcomfort
Deventerweg 2, Harderwijk
T. 0341-410164
www.slaaphof.nl

Foto’s: Slaaphof Slaapcomfort