i-Kozijn Amersfoort: Branchewinnaar 2016

0
4221
i-Kozijn

i-Kozijn is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de branche hoogwaardige kunststofkozijnen. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. “i-Kozijn weet zijn uitgebreide kennis van kunststofkozijnen uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een enthousiaste onderneming die mikt op groei.”

OVER I-KOZIJN

i-Kozijn is leverancier voor kunststof kozijnen en glas voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Doordat al zijn kozijnen, deuren en schuifpuien machinaal en computergestuurd worden geproduceerd, biedt het bedrijf altijd hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Producten bovendien die standaard voorzien zijn van het KOMO-keurmerk. Bestelde goederen kunnen op locatie worden geleverd en desgewenst gemonteerd. De onderneming heeft eigen montageteams die te werk gaan volgens de normen van het SKG-politiekeurmerk en de NEN-normeringen uit het geldende bouwbesluit. i-Kozijn (2011) is gevestigd in Amersfoort en telt 8 fte’s. De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in i-Kozijn een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. “Innovatie is het sleutelwoord bij i-Kozijn, want men is continu bezig zijn producten en diensten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van de klant.”

TOPPRODUCTEN

i-Kozijn werkt met een vaste toeleverancier, namelijk het meer dan honderd jaar oude Duitse bedrijf. Deze fabrikant levert topproducten op het gebied van kozijnen, deuren en puien, en geeft tien jaar garantie op constructie en materiaal. De hechte samenwerking tussen beide heeft geleid tot een preferred positie van i-Kozijn en gesproken wordt over een exclusief dealerschap. “i-Kozijn levert en plaatst voor zijn opdrachtgevers, en alles wordt door zijn eigen specialist vooraf ingemeten. Alle maten zijn mogelijk en door de goede voorbereiding is de uiteindelijke plaatsing altijd probleemloos. Groot voordeel is ook dat de kosten exact vooraf te berekenen zijn en de klant precies weet wat hem of haar te wachten staat”, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. “Goede kwaliteit producten, uitstekende service gedurende het hele traject en een zeer aantrekkelijke prijsstelling, daar scoort i-Kozijn mee. Uiteraard voldoen zijn producten aan de strengste normeringen en zijn ze allemaal gekeurd en gecertificeerd. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie terecht de branchewinnaar!”, aldus de Nominatiecommissie.

i-KOZIJN
Nijverheidsweg-Noord 42, Amersfoort
T. 033-2850793
www.i-kozijn.nl

Foto’s: Nico Brons