Optimaal genieten van het buitenleven

0
3622

Wie kent het niet? Op zomerse dagen waarop af en toe een regenbuitje valt, blijft u maar naar binnen en buiten verhuizen. Het Amersfoortse bedrijf 4LifeComfort levert met barbecues, veranda’s, terrasverwarmers en zwembaden diverse oplossingen voor een heerlijk en comfortabel buitenleven het hele jaar rond.

Volgens Hendri en Marinus van de Kamp vervaagt de grens tussen de tuin en woning steeds meer. “Graag willen we de sfeer van de tuin naar de woonkamer brengen en het comfort van de woonkamer naar de tuin. We wonen echter in het land waarbij we niet altijd mooie zomers hebben en bovendien willen we het hele jaar door van onze tuin kunnen genieten.” 4LifeComfort speelt hierop in met een breed assortiment aan kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs om optimaal te genieten van uw tuin. In de showroom in Amersfoort kunt u volop inspiratie opdoen.

SERVICE EN KWALITEIT

Hoewel het bedrijf nog maar twee jaar bestaat, hebben de broers samen ruim 20 jaar ervaring in deze sector. Volgens Hendri geeft de opgebouwde vakkennis hun dan ook een voorsprong ten opzichte van de concurrentie. De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar. “Alleen voor de maatwerkoplossingen, zoals bijvoorbeeld de veranda’s en tuinkamers geldt natuurlijk een levertijd.” Kwaliteit en service staan volgens Hendri voorop in elk aspect van het bedrijf. “Alles wat wij leveren en verkopen is namelijk van topkwaliteit met toonaangevende merken (Intex, Cadac, Weber, Stobag) uit binnen- en buitenland. Ons credo is de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Daarnaast hebben we ons eigen 4LC kwaliteitslabel tegen een scherpe prijs.” De broers nemen uitgebreid de tijd om hun klanten te adviseren en te informeren over de diverse mogelijkheden. “We willen dat onze klanten een weloverwogen keuze maken en tevreden zijn. Een tevreden klant is immers een ambassadeur voor ons bedrijf.”

BUITENLEVEN

Een terrasoverkapping is volgens Hendri een oplossing om nog meer te genieten van uw tuin. De veranda is daarbij ‘hot’ en een functioneel en flexibel verlengstuk van uw woning. “U zit altijd droog, hoeft geen zonnescherm meer op te halen en uw tuinmeubels zijn in een tuinkamer zelfs 12 maanden per jaar tegen weer en wind beschermd. Wij werken samen met twee topmerken op het gebied van veranda’s (Aluxe) en tuinkamers (Stobag)”, aldus Hendri. En is het te warm dan kunt u af en toe een duik nemen in een buitenzwembad. 4LifeComfort is namelijk officieel dealer van de Intex zwembaden. Maar ook fans van outdoor cooking zullen zeker slagen. In de showroom staan diverse Weber en Cadac barbecues opgesteld. Van een compacte houtskool barbecue, gasbarbecue, elektrische barbecue en skottelbraai, tot luxe buitenkeukens en alle BBQ accessoires.

INFRAROOD SAUNA’S

Daarnaast heeft 4LC een groot aanbod van infrarood sauna’s die geschikt zijn voor thuisgebruik. Het typische kenmerk van infraroodwarmte is dat deze warmte wordt overgebracht naar de huid zonder dat er warme lucht aan te pas komt. Het gaat dus veeleer om een warmtecabine. “De vergrijzing neemt steeds verder toe en een product als een infrarood sauna draagt bij aan verlichting van pijnen in gewrichten”, legt Hendri uit. “We zien dan ook vooral 50-plusser die bij ons een sauna aanschaffen.”

4 Life Comfort
Kosmonaut 18, Amersfoort
T. 06-31979263
www.4lifecomfort.nl

Fotografie: Nico Bron