Nieuwe aanwinst voor Amersfoort: Hästens Store Amersfoort

0
3756
Hästens Store Amersfoort

Al sinds 1852 maakt Hästens bedden voor de beste nachtrust. De vakmensen in de fabriek in Köping, Zweden, maken al generaties lang op ambachtelijke wijze bedden van hoogwaardige natuurlijke materialen. Met vestigingen in 36 landen en meer dan 200 partners in Europa, Azië en Amerika, is het kleine familiebedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde producent en leverancier van eersteklas bedden. Begin juni opent het bedrijf een exclusieve Hästens Store in Amersfoort.

WAAROM HÄSTENS?

Esther Glerum (Storemanager): “Het is een prachtig en kwalitatief hoogwaardig merk. De bedden worden met de hand gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen. Kenmerkend voor het merk is het paardenhaar. Paardenhaar heeft als bijzondere eigenschap dat het ’s zomers koel en droog is en ’s winters warm maar nooit klam. De natuurlijke materialen zijn helemaal schoongemaakt zodat mensen met een allergie ook op een Hästens kunnen slapen.”

BLAUW WITTE RUIT

Hästens is natuurlijk bekend van de iconische blauw witte ruit. De blauw witte ruit werd in 1978 ontwikkeld en is samen met het paard het trademark van Hästens geworden. Maar wat als je niet van blauw wit houdt? Esther Glerum: “Naast de blauw witte ruit zijn de bedden ook beschikbaar in andere kleuren zoals classic blue, beige, zilver grijs, wit, zwart, zand en leger groen. Daarnaast kan het bed gepersonaliseerd worden met een hoofdbord en andere accessoires.”

25 JAAR GARANTIE

De bedden van Hästens hebben 25 jaar garantie en zijn daarmee een investering voor het leven. Esther Glerum: “De bedden worden van de beste natuurlijke materialen gemaakt. Zo worden de frames gemaakt uit massief hout van de beste Zweedse dennenbomen. Daarom biedt Hästens 25 jaar garantie op het frame.”

GRAND OPENINGSWEEKEND

In het weekend van 17 t/m 19 juni Is het Grand Openingsweekend van Hästens Store Amersfoort. Een feestelijke opening? Hessel Lubbers (eigenaar): “Jazeker! Dirk Zeelenberg (bekend van de TV-serie Divorce) zal aanwezig zijn om de winkel op ludieke wijze officieel te openen. Geheel in stijl zal er een champagnebuffet worden verzorgd door Alexander Boersen. Verder hebben we verschillende openingsacties en give aways in de maand juni.”

THUIS IS WAAR JE BED IS

Niets is zo fijn als thuiskomen in je eigen bed. Daarom maken we iedere Hästens helemaal met de hand van natuurlijke materialen, waardoor een zo diep mogelijke slaap bereikt wordt; iets wat alleen echt uitgeruste mensen kennen. Breng een bezoek aan Hästens Store Amersfoort en beleef het verschil. Bekijk het interview met Elsa Hosk op hastens.com.

Hästens Store Amersfoort
Limburgsestraat 13 A, Amersfoort
T. 033-3030418
www.hastens.com

Foto’s: Hästens