Kidstraining

0
4117

IWKA Kung Fu Lansingerland is volgens sifu Michael Morris dé school voor zelfverdediging en zelfontwikkeling in deze regio. “We bieden al jaren succesvolle Kung Fu trainingen voor zowel volwassenen als voor kinderen”, vertelt Michael. “Het IWKA Kids Kung Fu programma is erop gericht om kinderen te helpen bij het opbouwen van zelfvertrouwen. Geloof in jezelf en je eigen kunnen is het mooiste cadeau dat je een kind kunt geven. Het is iets waar hij de rest van zijn leven profijt van zal hebben. Werken aan het ontwikkelen van fysieke en mentale weerbaarheid vormt daarvoor de basis.” Het IWKA Kids Kung Fu programma is hierop gericht. Het leert de kinderen op een gestructureerde manier de basis van het kung fu: zelfverdediging en zelfontwikkeling.

IWKA KIDS KUNG FU PROGRAMMA

Het IWKA Kids Kung Fu programma bestaat uit twee leeftijdsgroepen. Dit zijn de Kung Fu Tigers 1 groep, leeftijden 5 t/m 7 jaar en de Kung Fu Tigers 2 groep van 8 t/m 11 jaar. Daarna is er het junioren programma dat van 12 jaar t/m 15 jaar is. De Kung Fu Tigers trainen een programma dat serieuze Kung Fu zelfverdediging combineert met kracht en conditietraining, spel en plezier. Ook leert het de kinderen spelenderwijs de normen en waarden van het Kung Fu zoals, respect en discipline. “Basiswaarden die uiteraard niet alleen in de Kung Fu school gelden, maar die je kind ook op school en daarbuiten zullen helpen”, aldus Michael.

IWKA KIDS KUNG FU IETS VOOR UW KIND?

“Wil je je kind helpen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, weerbaarheid, kracht en focus? Wil je dat je kind met een flinke dosis doorzettingsvermogen en discipline door het leven gaat? En dat hij zich niet laat tegenhouden door pestkoppen op school of in de buurt? Meld je kind dan aan voor een van onze gratis proeflessen. We zullen je je laten kennismaken met de wereld van het Kung Fu, en je uitleggen wat deze eeuwenoude zelfverdedigings- en zelfontwikkelingskunst jou en jouw kind allemaal te bieden heeft.” Sinds kort biedt IWKA Kung Fu Lansingerland we ook de mogelijkheid tot het volgen van privélessen voor kinderen.

INTERESSE?

Wilt u meer weten of bent u enthousiast geraakt en denkt u dat het IWKA Kung Fu iets is voor uw kind, meldt u dan nu aan voor twee gratis proeflessen. Mail naar info@kungfulansingerland.nl of bel sifu Michael direct op 06-53135601.

IWKA Kung Fu Lansingerland
Industrieweg 5, Berkel en Rodenrijs
T. 06-53135601
www.kungfulansingerland.nl

Foto’s: Marc de Jong