Geef uw huid een opfrisbeurt

0
4350

Er bestaan vele manieren om tekenen van huidveroudering tegen te gaan, van anti-rimpel crèmes tot injectables en lasers. Door een wildgroei van aanbieders die zonder ervaring en vaak tegen stuntprijzen botox en fillers aanbieden, is het kiezen voor een erkende en ervaren kliniek van groot belang. Bij de Skintastics cosmetische kliniek in Rotterdam bent u aan het juiste adres. Een team van BIG-geregistreerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten staat voor u klaar om uw huid een opfrisbeurt te geven.

Skintastics is een moderne en stijlvol ingerichte kliniek waar kwaliteit en service hand in hand gaan voor het mooiste resultaat. De twee ondernemende zussen Nil Kaymaz en Safak Yokolma hebben een eigen trendy sfeer gecreëerd. “Skintastics is dé kliniek waar u terecht kunt voor tal van lichaamsbehandelingen. Niet alleen voor injectables als Botox en fillers, maar ook voor het innovatieve PDO-draden, huidtherapieën als laser ontharen, acné- en littekenbehandelingen en vaatlaser”, aldus Safak. “Maar daar houdt het nog niet op. Wij zijn tevens expert op het gebied van microdermabrasie, microneedling, ledtherapie, peelings en andere behandelingen om huidveroudering tegen te gaan. Ook wanneer u een tatoeage wilt laten verwijderen bent u aan het juiste adres.”

HUID IS VISITEKAARTJE

U voelt u letterlijk prettiger in uw vel als uw huid er goed uitziet. Om deze redenen doet jong en oud er alles aan om er zo goed, fris en jong uit te blijven zien. Met de zomer in aankomst is het volgens dr. Kaymaz belangrijk om goed voor onze huid te zorgen. “Door de toenemende intensiteit van de zon en het feit dat het overdag langer licht is, krijgt onze huid er flink van langs. Tekenen van huidveroudering worden meer zichtbaar en ontsieren onze huid. Tijd om in te grijpen en onze huid een opfrisbeurt te geven.” Bij Skintastics werkt dr. Kaymaz samen met haar collega’s volgens de laatste technieken en maakt zij gebruik van de meest geavanceerde apparatuur. Hierdoor bent u als cliënt verzekerd van een zorgeloze behandeling door een ervaren arts.

INJECTABLES

Bij het ouder worden, verandert de kwaliteit van onze gezichtshuid. De huid wordt droog, vertoont rimpels en lijntjes en gaat verslappen. Door factoren als zon, stress en luchtvervuiling, wordt dit proces nog versneld. Door middel van injectables kunnen deze ouderdomsverschijnselen worden gecorrigeerd. Hiermee kunnen rimpels worden verminderd en gezichtscontouren worden verbeterd. Het resultaat is een natuurlijk verjongde huid. Injecties met botox kunnen worden toegepast in de behandeling van ongewenste rimpels in het gezicht, tegen tandenknarsen en tandvlees lachen en tegen overmatige zweten van de oksels.

LESS IS MORE

Mensen willen volgens dr. Kaymaz niet een volledig ‘strak gespoten gezicht’. “Dat is logisch, u verliest daarmee uw kenmerkende gelaatstrekken en ook uw expressieve mimiek. Met slechts kleine beetjes van botox of fillers op de juiste plekken kunt u vaak al een groot effect bereiken. ‘Het moet niet teveel opvallen dokter’, hoor ik vaak mijn cliënten zeggen. Wel vinden mensen het leuk om te horen als de omgeving vindt dat ze er ‘mooier, frisser en uitgeslapen’ uitzien. Dat is natuurlijk, dat is de kunst. Less is more.”

TOPKWALITEIT

Niet alleen de keuze voor kwaliteit, maar ook de grondigheid waarmee ze zich hebben voorbereid op het avontuur dat ze samen zijn aangaan, laat zien dat ze gewend zijn omvangrijke projecten tot een succes te maken. Zo is dr. Kaymaz gepromoveerd in de psychiatrie en heeft zij als cosmetisch arts in verschillende klinieken ervaring opgedaan. Safak bekwaamde zich in HR-management en gebruikt nu de ervaring die ze heeft opgedaan om Skintastics te leiden. “Dat we nu samenwerken in onze eigen cosmetische kliniek is gewoon zo gegroeid. Voor ons beiden was het op dit moment de juiste stap”, aldus Safak. Het streven naar kwaliteit komt ook tot uiting in de keuze van de producten en de selectie van de medewerkers. “Skintastics maakt enkel gebruik van de allerbeste producten die moeten voldoen aan de strengste keurmerken. U kunt daarbij denken aan ZO Skin Health en ZO Medical by Dr. Zein Obagi en de nieuwste apparatuur voor de behandelingen”, legt dr. Kaymaz uit. Verder worden de behandelingen uitgevoerd door gekwalificeerde, BIG-geregistreerde artsen en huidtherapeuten.

GRATIS INTAKEGESPREK

Het intakegesprek bij Skintastics is altijd gratis en vrijblijvend en vindt in een ontspannende entourage plaats. Tijdens dit consult wordt gekeken of u medisch gezien in staat bent een behandeling te ondergaan. De arts of huidtherapeut geeft u een advies over de beste methode en legt de procedure aan u uit. Alle mogelijkheden, maar ook alle onmogelijkheden zullen de revue passeren. U heeft immers recht op een goed en eerlijk advies. Ook wordt uitvoerig ingaan op eventuele bijwerkingen, contra-indicaties en eventuele interacties met andere medicijnen die u gebruikt. Tot slot wordt met u besproken welke voorzorgsmaatregelen u zelf kunt nemen om de behandeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Na uw behandeling wordt er grote waarde gehecht aan de nazorg. Dat houdt in dat u na een paar weken wordt verwacht op een controleconsult. U kunt bovendien altijd bellen voor advies en informatie.

Skintastics Cosmetische Kliniek
Oostplein 146, Rotterdam
T. 010-8186290
www.skintastics.nl

Fotografie: Joke Schut